Cytuj:
Oryginalnie napisane przez móc
Oczywiscie ze nie popiera, tak samo jak nie popiera osob ktore nie opuszczaja rooka (rookstayerow). Cipsoft tworzac tibie zalozyl ze ludzie beda huntowali mocniejsze potwory grupowo i knight bedzie blokowal a nie bil. Stad tez skille rosna tak wolno i nie da sie ich zwiekszac z lvlem tak jak sily magii. Trening wymyslili ludzie. Cipsoft potraktowal to jako wypaczenie swojej gry i w jednym z updatów trening utrudnił. (przeciez kiedys wystarczyly same chmurki a teraz trzeba trafiac potwora) i mozna sie spodziewac ze w kolejnych update znowu cipsoft zrobi cos aby ludzie expili a nie gapili sie slepo w chmurki bo to prowadzi do uzaleznienia. (stamina przy tym bardzo malo spada wiec mozna jechac 24/7)
Nie wiem czy po ostatnim update jest wieksza blokada ale to ze cipsoft nie popiera treningu to fakt niepodwazalny.
|
Jednak porownaj ilosc osob, ktore trenuja skile do tych "polujacych". Ja zaliczam sie oczywiscie do grupy osob, ktore rozumieja glowna ide Tibii. Na hydrach jest srednio 2 razy w tygodniu, na BK kiedy sie uda a skilowalem ostatni raz w zeszlym roku. Kiedy dam gdzies screen'a z advensu w skilu podczas expienie zaraz leci fala komentarze typu" dlaczego nie skilujesz!!","z takimi skilami to nawet na guardach nie poexpi" albo "ja mialem lepsze na 8 level'u". Ludzie nigdy nie benda grali knighte tak jak tego chce cipsoft, dlatego wlasnie stara sie ich zniechecic.