Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2006, 11:00   #19
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez móc Pokaż post
Oczywiscie ze nie popiera, tak samo jak nie popiera osob ktore nie opuszczaja rooka (rookstayerow). Cipsoft tworzac tibie zalozyl ze ludzie beda huntowali mocniejsze potwory grupowo i knight bedzie blokowal a nie bil. Stad tez skille rosna tak wolno i nie da sie ich zwiekszac z lvlem tak jak sily magii. Trening wymyslili ludzie. Cipsoft potraktowal to jako wypaczenie swojej gry i w jednym z updatów trening utrudnił. (przeciez kiedys wystarczyly same chmurki a teraz trzeba trafiac potwora) i mozna sie spodziewac ze w kolejnych update znowu cipsoft zrobi cos aby ludzie expili a nie gapili sie slepo w chmurki bo to prowadzi do uzaleznienia. (stamina przy tym bardzo malo spada wiec mozna jechac 24/7)
Nie wiem czy po ostatnim update jest wieksza blokada ale to ze cipsoft nie popiera treningu to fakt niepodwazalny.
Jednak porownaj ilosc osob, ktore trenuja skile do tych "polujacych". Ja zaliczam sie oczywiscie do grupy osob, ktore rozumieja glowna ide Tibii. Na hydrach jest srednio 2 razy w tygodniu, na BK kiedy sie uda a skilowalem ostatni raz w zeszlym roku. Kiedy dam gdzies screen'a z advensu w skilu podczas expienie zaraz leci fala komentarze typu" dlaczego nie skilujesz!!","z takimi skilami to nawet na guardach nie poexpi" albo "ja mialem lepsze na 8 level'u". Ludzie nigdy nie benda grali knighte tak jak tego chce cipsoft, dlatego wlasnie stara sie ich zniechecic.

Ostatnio edytowany przez Stożek - 01-09-2006 o 11:02.
Stożek jest offline   Odpowiedz z Cytatem