Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Co do Falzera, bo ktos pytal za co jest ten ban:
until Sep 09 2006, 12:22:18 CEST because of destructive behaviour
czyli jest to ban za złe zachowywanie się, np. za power abusing,etc
|
znowu pokazujesz genialnie ze biadolisz od rzeczy na temat spraw o których bladego pojecia nie masz- byle by tylko zapostowac na forum
falzer ma bana za to ze po tym jak Anarchos wyczyscil mu chara napisal na forum ze zna jego adres i wpadnie "rozliczyc sie z nim siłowo w real"
@Arucard
czyli temu ze Wanted robi PA winny jest DoF? bo smiał wrócic na serwer i pozabijac was i teraz wy biedne szare myszki za winna bezczelnego Dofu nie macie na blessy i wrecz MUSICIE abusowac
ciekawe tylko ze dof czy przegrywa czy wygrywa nigdy abusowac z zadnego powodu nie musiał.
ale winny wantedowego pa jest oczywiscie dof- najlepiej takie bzdury pisac a noz ludzie uwierza.
otorz PA zawsze i wszedzie wywodzi sie z chamstwa - usprawiedliwiajcie chamstwo czym chcecie ale zostanie ono chamstwem.
jak nie potraficie wymyslec innego sposobu na zdobycie kasy na blessy to juz wasz problem... - a w zasadzie nie wasz ale neutralnej czesci azury ktora za was musi placic "armor or die" lub zginac...
tak samo jak wczoraj stwierdziłes ze "TRAPNOŁES MNIE W CARLIN"
myslalem ze glosniki mi pukna od salwy smiechu jaki zawrzał na ventrlilo jak wkleiłem ten twoj wczorajszy text na GC
cos ta twoja inteligencja do mnie nie przemawia...
@o kase dof sie nie martwcie - sa inne sposoby zarabiania niz pa. Na brak kasy gildiowej akurat narzekac nie mozemy
i na koniec taki maly szlagier ktory połorzył mnie rano i cały dof na łopatki ze smiechu:
12:27 Asari [92]: 04:57 Drazharm [166]: bede od ciebie jutro oczekiwal dotacji na rzecz *pokoju* wwysokosci 50k
wanted - po prostu sie błaznicie takimi wjazdami...