Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deladi
Mam pytanie jestem od niedawna na venore i nie wiem jakie tam sa potwory boje sie dalej wychodzic bo moga mnie zatluc pk jestem druid 8 lvl z gory thx
mam chain armor scimitar leather boots/legs i viking helmet
|
Nie możesz bac się PK, oni mogą Cię dopaść wszędzie, nie tylko w pobliżu Venore. Przełam swój strach i wyjdź miasta. Gdy już odważysz się z niego wyjść, uważaj na tereny na południe od Venore. Tutaj jest miejsce zwane Plants of Havoc [PoH], które jest siedzibą takich potworów jak: Giant Spidery, Demon Skieletony itp. Tuż za mostkiem prowadzącym do Venore [na głównej drodze] możesz iść na północ, tam spotkasz mało groźne potworki, takie jak: wolfy, bugi [jeżeli masz mało życia, możesz zdobyć tam jedzenie z królików]. Trochę dalej przed mostkiem na północny zachód jest miejsce nazwane "Dulsalk's Troll Clan" [czy jakoś tak]. Można równie dobrze nazwać to miejsce trollowiskiem. Jest tam full trolli, w podziemiach jeszcze więcej, jest tam też miejsce z wieloma bugami oraz szczurkiem. Tam uważaj na 3 zejścia - w dwóch jest mino mag i mino archer [no i trollki], a w kanałach parę slimów. Radzę omijać te miejsca. W pobliżu Venore jest też miejsce ze swamp trollami [północno - zachodnie wyjscie od Venore], ale tam możesz natknąć się na Amazonki żyjące w pobliżu. Mam nadzieję, że sam odkryjesz więcej miejsc, na których możesz poexpić. Powodzenia...