Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan
Dokladniej chodzi o laski<czyt. Kobiety>... zapewne wszyscy znaja zamiłowanie Adama to kobiet wiec nei ma sie czemu dziwic...
Powiem szczerze, ze sie sam w tym gubie i jedyne co mi przychodzi do głowy to to, ze Adam bedac na wakacjach bawil sie tak wysmienicie, ze gdy wrocil chcac przelac ta radosc zrobil taki zart.... Jednak sam tego wszystkiego nie lapie... CZasami liczy sie u ludzi szczerosc i gdy jej zabraknie dzieja sie wlasnie takie rzeczy...
Hybrid sprecyzuj to co robisz lub to co masz zamiar robic nie mowie tu o calym forum ale o najblizszych znajomych ... wtedy to oni beda w stanie cie wytlumaczyc w takich porywach...
|
Jak bym odchodził to byś na bank o tym wiedział i bym się pożegnał :**
@pawlon
to że mnie nie ma i rozmawiam np. z ratten czasami po szwedzku to znaczy że just jestem nowy owner? czy ktoś z was zapytał mnie chociaż raz jak byłem online czy " ja to ja" ??? tak samo w czasie wakacji mam czasem przerwy w logowaniu kilu dniowe i to wynika z tego że robię w tym czasie coś innego przyjemnego a nie szukam nowego ownera do Ku..wy nędzy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
hybrid to ja cie wywalilem
|
Z Polskich vice jest tylko Tharrin. Thx bo nawet nie wiedziałem :*
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
wolisz obrazac innych i jeczec na forum zamiast normlanie zalatwic spraawe jak dorosly czlowiek za ktorego przecierz sie uwarzasz?
|
Nie jestem jakaś marionetka żeby ktoś mnie wywalał z gildii bez nawet rozmowy ze mną o tym a potem go prosić o to by mnie przyjął znowu. Ja przeciw HWL walczyłem dłużej niż Ty i nie zamierzam zmienić strony czy to będac w gildii czy bez. A Ty jako vice powinieneś sam zapytać mnie "czy jestem nowy owner" i potem podjąć decyzje. Widocznie vice leaderzy Relictus są jak narazie niekompetentni do sprawowania takiej funkcji.
Został mi tylko Krupnik z którym można normalnie pogadać i który nie zrobi Cie w bambuko.....