Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Jak bym odchodził to byś na bank o tym wiedział i bym się pożegnał :**
@pawlon
to że mnie nie ma i rozmawiam np. z ratten czasami po szwedzku to znaczy że just jestem nowy owner? czy ktoś z was zapytał mnie chociaż raz jak byłem online czy " ja to ja" ??? tak samo w czasie wakacji mam czasem przerwy w logowaniu kilu dniowe i to wynika z tego że robię w tym czasie coś innego przyjemnego a nie szukam nowego ownera do Ku..wy nędzy.
Z Polskich vice jest tylko Tharrin. Thx bo nawet nie wiedziałem :*
Nie jestem jakaś marionetka żeby ktoś mnie wywalał z gildii bez nawet rozmowy ze mną o tym a potem go prosić o to by mnie przyjął znowu. Ja przeciw HWL walczyłem dłużej niż Ty i nie zamierzam zmienić strony czy to będac w gildii czy bez. A Ty jako vice powinieneś sam zapytać mnie "czy jestem nowy owner" i potem podjąć decyzje. Widocznie vice leaderzy Relictus są jak narazie niekompetentni do sprawowania takiej funkcji.
Został mi tylko Krupnik z którym można normalnie pogadać i który nie zrobi Cie w bambuko.....
|
a powinienes wiedziec, ignorant
walczyles dluzej niz ja? no to spoko, to ja Ci powiem ze walczylem wiecej niz Ty ;D w ogole dominion mialo samych wojownikow co widze teraz majac niektorych w gildii, nie ma sie co dziwic ze nie byliscie w stanie nawet 1 udanego ataku przeprowadzic.
nie widzialem Cie gadajacego po szwdzku, za to widzialem Twoj profil(obecnie detale ukryte) wyraznie mowiacy o lokacji szwedzkiej i szwedzkim imieniu wlasciciela postaci + wlanie inne Twoje zachowania o ktorych mnie poinformowali inni, tak wiec zrobilem jak zrobilem i na ten moment byla to sluszna decyzja. i jak juz powiedzialem widzac Twoja reakcje teraz to nie zaluje.
PS: tak... mialem spytac potencjalnego szpiega czy jest nowym ownerem i szpiegiem...jestem pewien ze taki czlowiek od razu by sie przyznal