Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colorion
Sprawiasz wrazenie uczciwego, inteligentnego i milego, znam troche ludzi, wlasnie tak cie postrzegaja a nie bardzo cie znaja. Nie wiem czy to robisz specjalnie ale na takiego wygladasz a potem sie okazuje ze popelniasz takie bledy jak w przypadku moim czy hybrida i nic cie to nie obchodzi.
Z "wierzchu" wygladasz troche inaczej niz od srodka i na pewno jest w tym zdaniu wiecej prawdy niz mysle.
A jak hybrida nie bylo to nie stanowil zagrozenia a jak byl to dalo sie zalatwic inaczej, tak to wyglada z mojej strony, ale pewnie miales swoje powody ktorych nie chcesz podac na forum bo to sie qpy nie 3ma
|
Color przestan sie wreszcie klucic z zimpa bo mam tego delikatnie mowiac dosc!
Po drugie Hybrid~ Bylem obecny na guild chat kiedy jedyne slowo jakie bylo(mozna przypuszczac w innym jezyku niz szwedzki)to bylo "oko", choc wciaz chyba bylo zamierzone "ok" . A to raczej nic nie zmienia gdyz to znaczy to samo.. taki wplyw innego jezyka na twoj ojczysty.. Na privie sam do mnie napisales w obcym, mimo iz obaj moglismy spokojnie po polsku porozmawiac.. zgrywales totalnie nie zaznajomionego z historia swojej postaci i przypomne, ze 2 razy zapytalem cie co ty robisz i czemu sie dziwnie zachowujesz...
Tharrin nowy owner.. znow sie zaczyna-.-
Dlaczego nikt nie mowi o mnie takich bajek ze mam kilku ownerow..