Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2006, 20:17   #84
adams_killer
Użytkownik Forum

adams_killer's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Lubin

Stan: Na Emeryturze
Imię: Saurax
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 53
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader Pokaż post
Jako ciekawostke dodam, ze wczoraj namierzylem dwoch sprzedawcow na allegro perfidnie wykorzystujacych moja oferte. Skopiowali kropka w kropke to co ja pisalem na forum w ofercie pacc. Do tego jeden z nich ukradl moje zdjecia, lacznie z opisem.
Dodam ze byli to ludzie ktorzy mieli prawie 100 pozytywow. I co? Zlodziejstwo na kazdym kroku. Okradaja panstwo i innych, dlaczego nie mieliby okrasc Ciebie uzytkowniku?
Odpowiednie akcje podjalem oczywiscie.

Z drugiej strony to komplement, ze moja oferta jest tak dobrze napisana, ze az konkurencja ja kradnie...
Owszem jest to dobrze napisane, i przekonująco. Wprawdzie nie korzystałem nigdy z waszej firmy przy kupowaniu pacc, ale kto wie, może pewnego piękneg dnia...

Skoro macie zarejstrowaną działalność to dlaczego nie poszerzyć by offertę o allegro?
Zawsze była by reklama serwisu, i wasza oferta dotarła by do większego grona zainteresowanych.

Co do ludzi sprzedających pacc za kasw w tibii, i wystawiających to na allegro, to też jest na to ptk. w regulaminie (odnośnie kupię\zamienię), i zawsze gdy ktoś z allegro to widzi to usówa aukcję.