Nie no bez przesady. Wracam do ghostlandu. Nie, to nie jest ta dziura, i nie mysl ze to jest jedyna niebezpieczna rzecz w ghostlandzie.
Co do cycow. O taaak... ciekawe co szybciej znajdziesz, na ~1k 25 rotow, czy 6+ cycow na fibuli z 3 osobami, a jakimkolwiek facc spawnie oprocz POHA z 3 osobami. Uwaga uwaga, pan black druid gra na Novie, wiec nie pierdolcie ze mozna trafic na wolne cyce.
Co do tego ze mam doswiadczenie i wiedze od kolegow z podworka i skopiowanych postow. Nie bede tego komentowal... Wiedzcie tylko ze zrobilem juz niejedna postac na faccu okolo 35 lvlu... I to KAZDA profesja.
Co do tych jedynych rotow... znam tez inne expowiska: Guardy chociazby. Poziom kopaln jest na tyle zroznicowany ze kazdy znajdzie cos dla siebie z volcaniciem. Na swiecie pvp mozna sobie raczej zajac kopalnie (jest tak na: Antice, Lunarze, Solerze - tam gralem, nie wiem jak jest na Novie) i expic dlugo i przyjemnie, wyciagajacy przy tym lootbag.
Drugie - DC - przyda sie gfb, jezeli jest malo osob. No i znajomosc terenu.
Trzecie - OC - ww, bandity itp, itd.
Czwarte - Hmm, to jest moj pomysl, od razu zakladam ze moge sie pomylic i bedzie to napewno niebezpieczne. otoz POH. Na cmentarzyku, z moonlighta mozna klepac wszystko, nie wiem czy da sie tam bezpiecznie dojsc :/
Piate - Dla ludzi lubiacych sie rozpychac na respie - Amazon Camp.
Szoste - Waspy kolo AB. Nie zrzucaja kasy, ale mozna zbierac miodek, co moze sie okazac calkiem oplacalne. Tez czesto hlvli teraz tam poluje na miodek.
Aff...
Ostatnio edytowany przez ciemne dropsy - 01-09-2006 o 21:07.
Powód: pomylka
|