Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2006, 21:19   #1029
Colorion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2005

Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
do tej pory nie rozmawialem z hybridem, ciagle nie wytlumaczyl np czemu mial caly profil zrobiony na szwedzki i jakim cudem mowil po szwedzku? tak brdzo chcesz mi tutaj wykazac ze zrobilem zle i ze sie nie umiem do tego przyznac ze nie widzisz prostych faktow. bo jak dotad nic mi nie wiadomo zeby hybrid znal szwedzki, ale moze sie myle? moim zdaniem robicie z igly widly, a ja jak wiadomo zdania latwo nie zmienie

a co do Ciebie, no coz skad sie wziela moja opinia o Tobie i jkaim cudem "na sile"? bazuje opinie na tym co widze, czasem na tym co ktos mi powie, a nie na nicku z gry, nie usialem przed compem i nie stwierdzilem, o color - sadzac po nicku to to bedzie sep dla ktorego tibia to cale zycie i nie bedzie zdolny nic dla nikogo zaryzykowac. a wiesz czemu tak? bo nick jest za dlugi i ciezki do zapamietania, to jest decydujace o charakterze playera ;D widzisz? od razu widac roznice, np tharrin, krupnik, navoxiv ;D krotkie latwe dzwieczne i wszystko jasne ;D (a w ogole widzizs? wymienilem siebie jako pierwszego, to swiadczy o tym ze jestem nickowym rasista i ze jestem lepszy od innych, po prostu narcyz, no ale jakze moze byc inaczej jak zawzse mam racje )

PS: takie glupoty to moznanapisac tylko wtedy jak sie szuka ukrytego sensu tam gdzie go nie ma "na sile".
Nie mowie ze zrobiles zle wywalajac go ale mowie o tym co bylo potem, no bo jakie to ma znaczenie czy opis jest szwedzki czy nie jesli owner wiesz ze jest ten sam.

I bynajmniej nie twierdze ze ci sie nick nie spodobal, pewnie zrobilem raz cos zle a potem zaczales wszystko co widzisz i slyszysz interpretowac na swoj skrajny sposob.
Albo moze jak wbijalem sobie rekordy eriga stwierdziles ze dla takiego nie ma nic od chara wazniejszego

I chocbym nie wiem jak bardzo zapchal to forum nie naucze sie pisac takich ladnych postow jak ty

Ostatnio edytowany przez Colorion - 01-09-2006 o 21:21.
Colorion jest offline