Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi
Bjoern, a jednak ulegles i zmieniles lokalizacje, a raczej ja usunales. A ja podtrzymam, ze Polska jest gowniana, a zeby miec jakas przyszlosc jest jedna opcja jak narazie dla naszych wielu rodakow- wyjazd za granice. Ale niestety tego watku nie bede rozwijal, bo uwazam ze zejdzie on po prostu na tematy czysto polityczne, a to forum i ten temat raczej do tego typu polemiki nie jest.
Xaem mowisz, zeby nie okazywac bezsilnosci, to czemu to robisz bawiac sie w jakze dziecinne wyzywanie? Ktos to moze wykorzystac...
Jezeli po avatarze i lokalizacji stwierdziles, ze Bjoern ma 10 lat, to ja po twoim zachowaniu tutaj, czy tez w grze nie dalbym ci tych 35.
aha, ja tez mam 10 lat i nie boje sie powiedziec POLSKA JEST GOWNIANA i niestety rowniez okaze swoja bezsilnosc, bo w tym momencie zrobic nic nie moge.
I jedyna nadzieja jaka mam w tym kierunku, to taka ze po studiach, ktore mam w planach, nie pozostanie mi po prostu tylko wyjazd z kraju. Ale to wybieganie o dobrych kilka lat w przyszlosc.
|
__
Skoro twierdzisz Webi, że Polska jest gówniana spróbuj zadać sobie pytanie czemu tak jest. Zresztą najprawdopodobniej nie będziesz sam sobie w stanie odpowiedzieć na to pytanie, więc spróbuję Ci pomóc.
Ponieważ, wasi pradziadkowie byli gówniani, wasi dziadkowie też byli gówniani, rodzice jak trudno się domyślić też są gówniani, i wy też jesteście gówniani. Tylko dlatego w Waszym pojęciu ten Kraj jest gówniany. Typowe narzekanie gównianych nieudaczników, których los jest równie gówniany jak ich przodków, bo nie byli w stanie swojego gównianego życia wziąść we własne gówniane ręce, tylko czekali, aż ktoś inny równie gówniany im coś da. Najlepiej coś nie gównianego...
___
Xaem