Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pepit
Hmm co do sytuacji na nebuli ..sam nie opowiedzial bym sie za zadna ze stron OF moim zdaniem osoby z niczym sie nieliczace jak potrafia nawet takiego thiefa jak seykotron do siebie przyjac (na miejscu scythe pozbieralbym all osoby ktore zabito na banshe chocby taka przewaga ludzi czasami pomaga  wykorzystalbym poprostu zla reputacje pewnych osob ktore sa w ordo ) a co do scythe niesa lepsi moim zdaniem idioci potrafiacy wołac ze trzeba jebac zydow i nic pozatym .. conajwyzej xaem teraz napisal kilka calych zdan na tym forom o czyms innym
a co do gownianej polski to z wlasnego doswiadczenia wiem ze jesli ktos wie co chce robic w yciu to nawet w polsce dobrze na tym wyjdzie ale pod warunkiem jesli jest dobry w swoim fachu ja np zaraz po studiach znalazlem prace po roku szef niespelnial moich wymagan wiec w ciagu tygodnia znalazlem lepsza oferte zmienilem prace i mam sie dobrze  ...i to bez zadnych znajomosci lapowek czy czy o czym tam ktos pisal
Oczywiscie moze za granica lepiej placa ale zycie tez jest drorzsze wiec z kasy ktora tam zarobisz bedziesz sie mogl cieszyc chyba dopiero jak wrocisz do polski a to bedzie jednoznaczne z pozuceniem pracy gdzies tam w niegownianym kraju
|
Wiesz z praca sa wyjatki, ale to nie zmienia faktu ze jest baaardzo ciezko ja znales nawet wyksztalconym ludziom. A co do zagranicy, zycie jest drozsze, ale uwierz ze starcza i jeszcze zdazysz sobie odlozyc.