Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2006, 00:32   #20
Woojt14
Użytkownik Forum

Woojt14's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Na Emeryturze
Świat: Xerena
Poziom mag.: -
Woojt14 ma numer GG napisz na priv to po
Domyślny

Cytuj:
Nie gram w tibię ale powiem wam szczerze...w mojej nauce nic się nie zmieniło, a nawet się pogorszyło. Pierwsza klasa - 4.4 (grałem), druga klasa - 4.1 (nie grałem )
Więc sądzę że tibia nie przeszkadza w nauce (a nawet widać pomaga ) tylko poprostu trzeba umieć znaleść czas i na nauke i na tibię.
Nie ma co się dziwić Poprostu w 1 klasie jest powtarzanie wiadomości z podstawówki, a 2 klasa to już nowe tematy(oddzielone grubą kreską od tematów w 1), które będziesz pisał na teście.

Cytuj:
Szkoda ze zaniedbujesz nauke w koncu to wazniejsze niz tibia.A srednia 3.8 to jest strasznie niska chyba ze oczywiscie jestes w liceum bo jesli gimnazjum to zal mi ciebie.
Średnia nie zależy tylko od wiedzy, tylko od szkoły, klasy i nauczycieli
Znam niektóre osoby, które kończyły szkołę ze średnią 4.8+, a w nowej klasie(klasa większości złożona z takich własnie osób) ledwo przekraczały magiczną strefę = 3.5. Bodajże jedna osoba miała świadectwo z paskiem -.-.

A ja ? W tym roku(szkolnym ) mniej Tibii niestety Może od czasu do czasu w weekendy. Wolę wziąc się od pierwszych szkolnych dni za naukę i później nie mieć braków i mieć spokój. Mój sezon tibijski to maj - sierpień W tym okresie nadchodzącego roku zastanawiam się nad kupnem PACC-a :d

Ostatnio edytowany przez Woojt14 - 02-09-2006 o 00:36.
Woojt14 jest offline   Odpowiedz z Cytatem