Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2006, 10:28   #29
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fefin Pokaż post
Jak narazie odnioslem wrazenie ze w tym topicu tyko ty nalezysz do ekipy :/
Kazdy wyraza swoje zdanie PROSTE nie lubii BR to pisze ze nie lubii bo go wkuriaja na Tibi maja hujowe PVP i zadnej oznaki Rasizmu tu nie ma!!!PO 2 nienawisc do ludzi z innych krajow to nie Rasizm tylko KSENOFOBIA<Nie wiesz co to..??Patrz Wikipedia>I lek przed Nimi...Ja naprzyklad BR nie lubi tak jak w 2002 nie lubialem SWE teraz Swe i PL laczy niechec do BR no i proste zero oznaki rasimu i nie pieprzcie ze sie nie znamy , ze nie wiamy jacy sa czy ki uhj!!!W*****aja nas w Tibi a ja tego i wiele osob tego nie lubi i tyle!!!Oni tak samo pieprza o nas i huj mnie to boliBurzycie sie chyba bardziej jak sie na nich najezdza NIz oni samiSwiete matki teresy z Kalkuty sie znalazly
Hail PL-Hail BB
Rasizm, ksenofobia - jeden pies. Chodzi o nieuzasadnioną nienawiść/niechęć do innego narodu tylko dla tego, że jakieś jednostki są żałosne. Gdybym się tylko na Tibii wzorował, to moja opinia o Polakach byłaby taka - banda złodziei, tchórzy, żebraków, rasistów, nieuków, łachmytów, ksenofobów (happy?). Nieliczne jednostki (gdzieś tak 5%, czyli niewiele) nie podpadałaby pod tą opinię. A Brazylijczyków spotkałem (stosunkowo, bo z większą ilością Polaków - a raczej polaczków - miałem do czynienia) więcej miłych i inteligentnych niźli rodaków naszych. Btw mój pierwszy kumpel w Tibii był z Brazylii. Jeden z najfajniejszych gości, jakich (w grze) spotkałem.