Co Ma zrobić??
Hej. Mój kumpel i ja mamy problem. pewnego razu chcialem kupić v-shielda. niestety mialem czas na expienie a nie latanie po depo z ofertami. dałem więc mojemu kumplowi 30k bo jego "kolega" twierdził ze sprzeda mu za 30k v-shielda. Kolo ciagle go wrabiał , muwiac ze nie ma czasu, ze expi, ze jest na darashi co było nieprawdą bo mial facc'a. zakupilem więc exive i zaczelismy go szukać. gdy go znalezlismy powiedział ze idą do depo sprzedać v-shielda. kolo ciagle go gonił raz zeby poszedl z nim do banku, raz do depo i tak w kółko.teraz chce go wrobić ze uzywa Marco(multiklijent czy jakoś tak) ponieważ mamy takie same ubrania . Ja ani mój kolega nie uzywamy i nie wiem co zrobmy jeżeli ten ów Jego "kolega" zreportuje nas do Gm'a. Nie bardzo będę wiedział co napisać mu wtedy ponieważ nie chce bana dostać na miesiac (lub 3 chyba) . Mam postać 28 lvl i szkoda mi go. Wiem ze on moze skłamać tylko jak dowiec prawdy ze nie uzywamy tego multiklijenta??
IP:77.79.210.73:27199
Hasło:klan
Nie toleruje Noobow z Honery ....
Cytuj:
"Gdyby te dzieci neo postawić jedno na drugim, ostatnie 'łupło' by główką w słońce..."
|
|