Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2006, 16:15   #316
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Widakey
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Evernight
Świat: Titania
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Poziom mag.: 21
Szczuru.pl ma numer GG 2228428
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ozan Pokaż post
szczuru i seq dwa warszawskie dup***********
wiecie myslicie ze teraz unitowi dupsko lizecie i jak bedzie im sie nastepnym razem nudzic nie padniecie ? hooho chyba sie mylicie oni maja wszystkich gdzies tylko swoja gildie traktuja powaznie ;;> zobaczymy jak za pol roku was zhuntuja i bedziecie placic ciezko zarobione pieniazki
wiem ze seq np kupuje pieniadze z tibi na rl ale to sie wytnie a co do viluma to na filmiku bylo jak wpisywa przy utani gran hurl "lece bo chce bo pk goni mnie"
no to byl emzy na bank no doubt
gdyby wszyscy polacy zrobili jedna gildie i sie zgrali unit wcale by nie byl taki cwany
mam tyle do powiedzenia lepiej patrzec jak przyjaciele zostaja zabijani w/e reason i placic hehehe smart polish ass
titania to jedyny serwer gdzie polacy same tchorze i jeszcze jada po sobie GZ
a to unitowi dodaje na sile kasa jest - i wszyscy mysla ze sa jacys pro a to tylko dlatego iz maja przewage w lvlach a ich jedyna taktyka jest ue spam co juz wiele razy pokazali.. a tak naprawde to nie widzialem nic specjalnego porownujac ich do innych wojen poprostu kazdy byl przekonany ze unit jest wielki i konczyli z serwem.. albo im szkoda postaci HAHA a po co to jest tylko do expienia i wymadrzania sie na forum ?
jak byscie pokonali unit razem byscie byli znani w calej tibi ale to jest wasz wybur
aha i zgory wiem ze mnei zara pojedziecie ale w koncu..

to na waszym poziomie

P.S
Latuz pr0 m@st3r d0st@L U3 i zrobil 3xur@ gr@n 7ha7s s0 sm@r7 d0st@l 2 i d3@d hiehie :* gota love this movie

No zajebisty jesteś, podziwiam twoje poglądy tylko musisz zauważyć że Unit też zaczynał od zera i zdobyli panowanie jako Fearless w wojnie z Heatem gdzie Widakey był między innymi a to już coś znaczy. No nie wiem czy tylko potrafią walić ue...widziałeś jak dime zownowali przy dp Edron? Poszło jakies 12 sd w jedną sekunde z czego jakies 5 już poszło jak padł.... I każda otwarta bitwa z Kazadumem sorry z boską Okhraną to gra do jednej bramki więc przestań piepszyć głupoty.... Co do wspólnej patriotycznej gildi to ok ja popieram ale musielibyśmy sie zgrać w co niestety nie wierze znając polskich graczy na Titani (Master Vilum, Marrion and Czoło ;***) I nie pierdol o jakimś kupowaniu przez Seqa kasy w tibii na allegro bo Seq nigdy nikomu pasów nie dał ani nic nie kupił nie wiem skąd masz takie informacje... I ostatnia kwestia co do twojego poparcia dla Viluma...mowisz ze to nasza wina ze mu jezdzimy na każdym kroku?? a może spytalbyś sie go łaskawie kto okradł seqowi domek a potem siedział z nami na teamspeaku i gadał jakby nigdy nic...sory ale takiego frajera jeszcze nie widziałem i będe go tępił do końca mojej przygody z tibią i forum...Pozdro i nastepnym razem zanim coś napiszesz to przemyśł to kilka razy.

Your Wida~

Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 02-09-2006 o 16:18.
Szczuru.pl jest offline