Temat: Anni 4x EK :)
Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2006, 17:00   #27
Ajco
Użytkownik Forum

Ajco's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cieszyn

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowa Pokaż post
Nie jestem pro Gejmerem 52 rp bez sharingu -.-. Narazie mym Sorciem nie moge nic pokazać, no chyba , że chcesz zobaczyć jak expie na tombie...
Jak już będę miał odpowiedni lvl to Ci pokażę, że granie bez hotkeyi jest łatwe i bardziej satysfakcyjnującę. Żałosne są osoby które biją demona z sd na hotkeuy na spawnie 1x buahuahua to poprostu mnei rozbraja : ).

Pozdrawiam
Sowa.
Sądze, że 100 knight nauhał sie już tyle w życiu, że uhanie się już normalnie, niekoniecznie bedzie mu sprawiać przyjemność. Ja mam 40 knighta, level niski, grania nie wiele, a jednak wyuhałem się już tyle uhów że jest mi to jedno czy klikne F1 czy przeciągne uha przez połowe okienka Tibi i to nie tylko ja nie odczuwam owej przyjemności lecz większość tibijczyków. Lubisz się uhać/sdkować manualnie ? Cieszę się bardzo, ale nie musisz tego okazywać w każdym temacie w którym znajduje się filmik z hotkejami. Chcę jeszcze zaznaczyć, że nie walczę z tym że nie lubisz hotkejów (twoja sprawa) ale z tym że każdy kto ich używa zostaje zbluzgany przez Ciebie.

Nie pozdrawiam
Ajco

Ostatnio edytowany przez Ajco - 02-09-2006 o 17:05.
Ajco jest offline   Odpowiedz z Cytatem