Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
Moze powiem jaki kolega knight lvl 113 ma sredni hit z explo-50. Powodzenia zycze w uzywaniu tego na ludziach.
Pot odpada od update.
Doswiadczony knight nie zaatakuje nikogo na podobnym lvlu.
To ja nie jestem w tych widelkach-6mlvl wbilem na 60, skile 75 wbilem na 55.
Zle sie wyraziles-paladyn z 15mlvlem moze uzywac SD, jednak nawet w erze celowania z battle ludzie nie potrafia wyliczyc exhausted.
Knight zwykle nie ma bohow, palek zazwyczaj je ma. Pomijam fakt iz palek musi wybrac droge taka aby mogl strzelic a wiec bieganie obok scian jest dla niego nieciekawe.
Poprawka 3 a nawet 4 sdki paladyna to 1 uh knighta. Tylko powiedz mi kto przy zdrowych zmyslach nosi przy sobie uhy do full cap i sdki? (Nawet na wojnach malo osob nosi np 1.5k oz uhow)
Bolty gdzies chyba bendzie zbieral albo kupowal.
P.S Kto uzadza duele biorac 10bp sd i strzelajac w siebie? Moze na OTS?
Paladyn nie zawsze ma te tarcze, lepszy przyklad to wieksza sila uha palka -niewiele ale zawsze cos (oczywiscie jeszce exura vita...)
Moge to jakos uznac-wkoncu nikt nie wie jak jest w niebie.
|
Rofl ; )
1. Knight moze miec fart, i akurat bedzie wysoki hit z explo, pall pada a jak nie to dalej beda sie bic.
2. lol, czyli chcesz mi powiedziec, ze pot po update nie dziala? ; )
chociaz bys sprawdzil, dopiero potem wypowiadal na forum.
3.Tak jak wczesniej mowilem, to jest Duel w teorii.
4. lol, gratz skilli. 80/79 mialem na 42 lvlu razem z 6 magicznym.
5. no, gdyby nie sd to pall nie mial by szans zabic knighta, a tak to chociaz moze zjechac mu cos hp/dobic.
6. tak tak, knight na 30~ lvu chodzi w leather bootsach, i czeka az kupi sb, tak? ; )
7. Palladin Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 175 do 245
Knight Ultimate Healing leczy 295
8. No, zapomnialem o boltach, to tylko bardziej pokazuje ze paladyn przegra.
9. ohh, ohh 60 hp wiecej : D
mowilem wczesniej, ze napisalem to jagby sie dzialo w TEORII !