Zobacz pojedynczy post
stary 14-08-2004, 22:52   #96
Brix
Użytkownik forum

Brix's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Płock

Stan: Na emeryturze
Imię: Fire Brix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
Poziom: 68
Skille: 22/29
Poziom mag.: 61
Szczęśliwy

Jak dla mnie to najlepszy jest Morrowind i nic go nieprzebje!!! Siedziłem przy tym dosłownie całe dnie chodząc po tym ogromnym swiecie (czasami niemiałem siły sie oderwać i przez to przez cały dziń nic niejadłem a jak matka wracała z pracy to miałem lekki opie***)... Od niego zaczeła sie cała moja miłość do RPG . Co prawda walka nie jest najwspanialsza, a zadania nie są zbyt zróżnicowane ale za to jaka grafika jaki ogromny teren i co najważniejsze jaka frajda. Rozumiem że nie wszystkim może sie podobać... Klimat gry jest raczej mroczny (czasami ze strachu jak jakis potworek na mnie wyskoczył to, aż myszką potrząsnełem ). W Morka można grać bardzo długo i bez przerwy. Naprawde gierka jest świetna. P O L E C A M!!!

A co do Tibi to ona też jest najleprza... Jeżeli mamy porównywac jakieś gry "RPG" z tibią to niech to bendą gry przez internet. Niema sensu porównywać Tibia np. do Diablo. To są zupełnie inne gry (niechodzi o grafike, klimat, questy itp. ). Tibia jest grą która sie niekończy i zawsze jest coś do roboty. Ciągle wyznaczamy sobie coraz to nowsze cele typu : " Jak zdobende 20 lvl to ide na Deserta", "Jak bende miał 50 mlvl to ide na Dragony" itp. Diablo tak jak i Morrowind są grami, które mają swój poczatek i swój koniec. Jeżeli mamy mówic jaka gra "RPG" jest najlepsza to podzielmy to na 2 typy:

I: Gry RPG online
II: Gry RPG na Kompa, PS,PS2 itp.

To tyle chciałem powiedzieć i to jest moje zdanie na ten temat, a wy piszta se co chceta

PS: Tibia Ruls :tongue:
Brix jest offline