Gdy gramy w tibie, staramy się stworzyć w naszym mózgu obraz osoby którą poznaliśmy. Nie jest to jednak możliwe, dlatego w związku z rosnącą ilością rookstayerów chciałbym zaproponować Wam do rozpatrzenia projekt o nazwie RookConvent '07. Tyle się słyszy że pewne narodowości spotykają się w jednym miejscu, żeby się poznać. Bo Tibia choć jest nierealnym światem pozwala na całkiem realne rozmowy. Któż nie chciałbym poznać osoby z którą trapił dziennie po kilka godzin, no kto?? Jest to tylko projekt i to od Was zależy czy zostanie zrealizowany. Tak naprawde pierwszym wolnym terminem są ferie zimowe, jednak najbardziej uniwersalne pozostają jednak wakacje, kiedy to wszyscy kończycie rok szkolny w moim przypadku rok akademicki. Oczywiście organizacją zająłbym się ja, miejsce mam upatrzone, bo byłem tam w tym i zeszłym roku, ale tak jak mówie wszystko zależy od Was. Naprawde mam potrzebe duchową żeby poznać takich ludzi jak ja czyli Was drodzy rookstayerzy.
Poniżej stosuje do Was kilka pytań:
1. Ile masz lat??
2. Czy chciałbyś wziąść udział w takim konwencie??
3. Czy będziesz mógł wziąść udział w tym konwencie??
4. Czy uważasz, że Twoi rodzice nie mieliby nic przeciwko??
5. Jakie pieniądze byłbyś w stanie wydać na taki konwent (pamiętaj o dojeździe, wyżywieniu)??
6. Jakie miejsce proponujesz??
*Pytanie pierwsze może budzić kontrowersje ale trzynastolatek, pozostawiony bez opieki rodziców to szatan
Czekam na propozycje, komentarze.
Jeżeli ktoś chce wiedzieć jak wyglądam to wystarczy zobaczyć avatar, to znaczy tak wyglądalem tylko przez godzine, bo ojciec już z domu wyrzucał za ten fryz
Jeżeli ktoś ma pytania to zapraszam gg:1195792