Nazwa:Lolek Del'Toro
Hp:100
Exp:111
Odgłosy:Sweden's Lol , Hail Poland , I am lol I gonna kill you
Loot:1-2 gp,Lol Doll(barwy szwedzkie a na nich napis lol),polska flaga
Opis:Lolek Del'Toro jest potworem walczącym w zwarciu. Jego najsilniejszym atakiem jest SPAM Attack. Bardzo dobry jeśli chcesz zginąć na levelu niższym niż 10.
Nazwa:Chocapic
Hp:50
Exp:222
Odgłosy:Kupuj Chocapic,Chocapic or die,Jestem Nienajedzony Chocapic mama mnie nie karmi więc daj chrupka
Loot:1-2 paczki Chocapic, Choci scale mail (def.11) , Choci scale legs (def.Skad mam wiedziec.Istnieje taki potwor??

),Small Nestle Amethyst,Szmate Cape(coś podobnego do peleryny-niewidki)Bardzo rzadko
Opis:Silny potwór strzelający chrupkami chocapic. W zwarciu pluje mlekiem.Często występuje w grupie 5-6 osobowej więc może stanowić problem.Gdy ma red HP zakłada szmate-cape i można go zobaczyć tylko zakładając Amulet Bąka.
Nazwa: Przyjaciel Ludzkości
Hp:123456
Exp:3002
Odgłosy: Precz z Mutantami,Wolverine do domu,Strzeżcie się wszystkie mutanty
Loot:Amulet Bąka(widzi wszystkich, którzy mają na sobie Szmate-Cape),0-100 trutek-anty mutant, Bąk Run,Długopis,Myszka do komputera,Mapa Polski
Opis: Przyjaciel Ludzkości jest świetnym potworem do expowiska na 65 lvl+,W zwarciu zatruwa bąkiem a z odległości strzela gównem. Pamiętajcie, że jest mistrzem olimpijskim w sraniu na odległość więc trzeba go jak najszybciej zabić. Jedną kupą potrafi zabrać do 1000 hp ( zależy od uzbrojenia i skilla).Spotyka się je na bagnach.