Cytuj:
czemu maja sobie nie pograc ? wiesz ilu JA SAM MAM CHętnych zeby stanac po stronie Jay'ow ?
|
zobaczymy cyz ci twoi qmple maja 10 lvl? a moze 15 ?

bo ja mma z rl 2 50 lvl ja ma 45 + qmple z morgany iridi i inferny kilka osob z nebuli i kyry wszyscy 40lvl+ na wojne szykujemy od 3 miesiecy tengu nas uprzedzili no ale trodno sie mowi
Cytuj:
hehe wlasnie gadalem dzis z jednymz Jay'ow, mimo ze jestem providerem Tengu to big GZ dla nich trzeba jednak miec i odwage i skilla zeby zabic 100 ms & 111 Rp, zwazajac ze chyba tylko Hee'Jay ma lvl wiekszy niz 45 o.O
|
tez im gratulowalem fragow

pomimo ze zabili mi pro ;] no trodno sie mow izostalo mi jeszcze 3 pro a tego zaliczymy do zaagazowanych tworczo XD
opisze troche jayow ;]
"jay" 99 lvl kiedys mial 100 ale padl an demonie pochodzi z novej
"Kee'Jay" 36 lvl ostatnio zabity przez pee'jay (przez niego jay mnie huntuja)
"Bee'Jay" 43lvl to ten co krecil filmik i padl od ue xazeza

ten pajac kiedys mial 47lvl i rsa
"Hee'Jay" xazez go dorwal na 48 ale skubany ma juz 49 ;]
"Mee'Jay" xargoz go zabil na 36 ;] i nadal taki ma =]
"Pee'Jay"kolejny 36 lvl i kolejna ofiara xargoza

i Hampisha...
"Ree'Jay" 52 lvl Xagroz dowal go na 54 wraz z Kitzum
"Xee'Jay" 39 lvl niech sie tylko zaloguje ;] narazie bez deda

"Lee'jay" otto dorwal go na 67 lvlu

teraz biedny lee'jay ma 65 lvl

podsumowujac podsumowanie
jay= 36,43,48,36,36,52,39,65
Cytuj:
z tego co wylookalem to 2 tygodnie temu xaxez killnal Bee'jay'a teraz ten mu oddał a dalej.. to pewnie wojna po cichu na nich licze pewnie duzo ludzi bedzie chcialo wyrownac porachunki z tengu wiec zapowiada sie ciekawie
|
nikt sie nie odwazy podniesc reke na tengu o to sie nie mart w tibie graja 12-16 letnie dzieciaki nie licz na wiele wszystkie 100 lvle na xerenie sa w tengu takiej przewagi sie nie traci...