Temat: Anni 4x EK :)
Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2006, 03:08   #34
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
Sowa ma numer GG br?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajco Pokaż post
Już pozostawie to iż twoim zdaniem Anihilator jest sytuacja bez zagrożenia. Apeluje jednak o to byś przestal w każdym temacie z filmikiem w którym się używa hotkejów wyrażania swojego zdania, ponieważ staje się to monotonne.
Powiem tak : Jak zauwazyłeś większośc annhilatorów to jest waste time and waste uh co z tego, że sie uhają <jak masterzy> buahuahu < na hotkeyach> jeżeli z bursta walą raz na 20 uhów?.Pewnie robili go hotkeyami bo normalnie nie dali by rady a wiec to jest żal be er.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Shodow Pokaż post
Wiesz, gosc nie wbil ani razu 4 magica no i wiesz, nie sprawia mu przyjemnosci uhanie sie na hotkeyach
Zapewniam Cię,że wbiłem wiecej razy 4 mlvl niż Ty. Myślisz ,że jestes fajny ? ;o

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Shodow Pokaż post
tylko czemu to sie tak zawsze konczy na hotkeyach
Bo to żal Be er? Dlatego trzeba to robic normalnie/na bocie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pierzak93 Pokaż post
Aff...
Sowa - nie musisz przedstawaić światopoglądu obrażając innych (żal.br). to że ShOdow pomyślał że to keylogg to pewnie właśnie się chłopak nauczył obsługiwać tibicam więc nie musisz go od razu tak zjeżdżać... może po prostu bał się o swoją postać...
The ShOdow - Nie mów faktów odbiegających od faktów (lol?). Chodzi mi o "Wiesz, gosc nie wbil ani razu 4 magica no i wiesz, nie sprawia mu przyjemnosci uhanie sie na hotkeyach " czujesz się lepszy?
Doobra nie wiem co tu jeszcze dodać.
Muszę. To niech ogląda przklejone tematy i poradniki. Musze. Jak sie bał to niech nie robi offtopa. Tak pewno czuje sie lepszy bo ma 40 mlvl na 8 lvlu stojąc na bocie na świecie non-pvp.

Pozdrawiam
Sowa.
Sowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem