Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dwafmen
nikt sie nie odwazy podniesc reke na tengu o to sie nie mart w tibie graja 12-16 letnie dzieciaki nie licz na wiele wszystkie 100 lvle na xerenie sa w tengu takiej przewagi sie nie traci...
|
nikt sie nie odwazy ? a kto ostatnio padł ?

gangsterka na 3-5x wyzszych levelach to jest cos.. zawsze o tym marzyłem

moze zainteresowana osoba z tengu mi odpowie czemu chronicie totalnych lamusow ktorzy wpier...lają sie na respam wyganiaja cie i ch..j wie co jeszcze ? psuja wam opinie jak nic ;D qpel mi opowiadal jak to szybko potraficie zarabiac kase - przyszedl jeden ziom od was na poludnie od thais (expia tam zazwyczaj ~10-20 lvle) no i padł rozkaz - 5k lub item albo hunted.. gratz dla zasad! moze dozyje (

) chwili w ktorej wiekszosc serwera bedzie was huncic i nie da wam grac

za głupote i lamerstwo

A banda lizosow moze sobie odpuscic mieszanie mnie z blotem ;] Duzo slyszalo sie o wałkach zwiazanych z pro u tengu - buahuau nowa gildia - Providers of Tengu - ochrona za runy. ziomka ubili juz 2 razy a nie widze zeby ktos go pomscil Oo. I nie wmawiajcie mi ze jestem gowno wiedzacym krzykaczem - przygladam sie im od poczatku gry na xerenie i troche jestem rozeznany w sprawie -.-
ps. wydaje mi sie ze nie level zdobi gracza - jak to sie stalo ze najwyzsi level padli ? Jay'e myśla w grze czego zabraklo po drugiej stronie! i gdy dalej tak to pociagna mysle ze sa w stanie wygrac bo nie widzialem nic nadzwyczajnego w wykonaniu tengu (dostali w******* na Morganie i przyszli tu, nie robia nic innego jak lanie l-lvli)