Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2006, 11:15   #9
nosane
Użytkownik Forum

nosane's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Nie, to jest bez sensu. Za dużo z tym roboty, a co zostanie z potem z tego? Nic. Spotkać to się można w Tibii, np. wszyscy polscy rookstayerzy w 1 chwili na 1 servie, na jakimś czacie lub skype. A po za tym, tak naprawdę mamy dużo więcej rookstayerów, niż wam się wydaje...
Eee, bez sensu, co za frajda spotykać się w Tibii? :P.

Ja tam bym bardzo chętnie wziął udział w takim konwencie. Łódź? Może być, ciekaw jestem tylko czy ktoś może zorganizować tam jakiś nocleg. Zawsze można wziąć ze sobą śpiwory, namioty i nocleg jest ;). Tylko może nie w ferie ziomowe, bo moglibyśmy troche zmarznąć :P.
Najlepiej zorganizować byłoby to w wakacje. Lipiec, sierpień, wrzesien - wszystko jedno.

A co do 13 latków... no trudno, takie życie. Ale myślę, że tak od 16-17 lat rodzice by już puszczali spokojnie? A z takimi osobami to już napić się można ;).

Sam brałem udział w konwencie Burżuazji (nie wiem czy ktoś kojarzy ten projekt - postnekluarna gra RPG tworzona przez amatorski team, aktualnie zmieniła nazwę na Afterfall). Konwent organizowany był w Warszawie, a że wielu członków było z Warszawy, to ludzie spali w mieszkaniach ;). U mnie spały 4 osoby, więc było wesoło :P.
Ogólnie konwent to fajna sprawa, miło się później to wspomina. Jestem jak najbardziej za.
11:52 Oscarius Niveus [38]: you are like a little wood nymph or a rich hobbit
18:36 Gatao-brother [12]: main hunted
12:37 Gamemaster: Hamburger joppie is banished

Ostatnio edytowany przez nosane - 03-09-2006 o 11:16. Powód: ktoś w końcu pousuwałby te emotikonki -.-
nosane jest offline   Odpowiedz z Cytatem