Chcialam serdeszcznie pozgenac uzytkownikow forum i ludzi ktorzy cos soba reprezentuja na Glalanie (a jest ich niewielu) oraz w moim ostatnim poscie poruszyc kilka nurtujacych mnie tematow...
Zaczne od ludzi z Relictus(tej calej chorej wojny itd.).ktorzy swoim zachowaniem pokazali swoj niezykly poziom intelektualny.. Ktos kiedys tu napisal ze nie chcieli wojny, chcieli tylko spokojnie grac itd. i ze postwili sie dlatego HWL... Ja nigdy nie popieralam tego co HWL robilo ale teraz jestem pelna szaczunku dla tej guild, gdyz oni nigdy nie upadna tak nisko jak Relictus.
Ja zawsze bylam neutralna osoba, jedyne co zrobilam to napisalam kilka zdan na tym forum w obronie kogos kto na to zasluguje( Pozdro dla Ciebie Aylitha) i w przeciwienstwie do wiekszosci nie ukrywalam sie pod jakims nickiem tylko oficjanie pokazalam kim jestem na Galanie i tu chyba popelnilam blad. Niestety niektorzy nie potrafia zaakceptowac tego ze ktos ma odmienne zdanie i za to wspaniale Relictus zaczelo mnie huntowac noob charami i wyzywac praktycznie bez powodu. Jestescie zalosni ja osobiscie mam gdzies to co tacy ludzie jak Wy o mnie mysla.. ale bynajmiej mogliscie to zrobic na swoich glownych charach.. nie wiem czego sie baliscie.. Bylo tu duzo krytyki ze HWL wypiepsza ludzi z respow , ze nie mona poexpic.. zrobiliscie to samo w stosunku do mnie wic nie uwazajcie sie za lepszych.. Ktos jechal tu na Ayl ze ukradl Krupnikowi eq.. wiec jest ta sama sytuacja rownie dobrze ja mogla bym teraz powiedziec , ze jestescie zlodziejami... tylko ze Krupnik i Ayl byli ze soba w wojnie a ja nie.. Aha no kochane Relictus macie wspaniales taktyki wojenne nie ma co... HWL caly czas chce wyjsc z Wami na open batle a Wy sie chowacie w norkach.. skoro jestescie tacy silni jak to pokazaliscie wbijajac mi sie na tomba pokazcie to w uczciwej walce...
Na koniec powiem tyle nie przypsujcie sobie tego ze z Waszego powodu jestem Retired bo koncze grac glownie dlatego iz wracam na studia i pacc mi sie konczy.. no i w sumie nie mam zamiaru grac wsrod takich prymitywow jak Wy. Oszczedzcie sobie swoich glupkowatych komentow do tego co napisalam bo i tak nie mam zamiaru ich czytac...
Aylitha Ty wiesz , ze zawsze bedziemy przyjaciolmi bez wzgledu na to czy gram czy nie.. Jeszcze raz pozdro dla Ciebie i dla calej reszty moich prawdziwych kumpli z tibi!!! BYE BYE GALANA