Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver
hah, nie byl bym tego taki pewien :d
a tak btw walczycie z pa na Galanie a co od*******acie swoimi nob charami ?
|
Ja swoim noob charem w spokoju sobie expie(kazdym) i wreszcie mam spokoj skoro to niski lvl to nikt nie zwraca uwagi..
@Agusia~: ogolnie to ja czuje sie urazony.. Tak samo ty jak i ja wypowiadalismy swoje zdanie na lamach forum wiec skoro ty sie rozpisalas to takze ja to jeszcze raz zrobie:
1.My NIE chcielismy wojny!
2.Aylitha nie powiadomil nikogo ze dolaczyl i w wyniku nieporozumiec Tharrin pozwolil mu zbierac eq krupnika... inaczej nic by nie dostal!
3.Open battle- jestes naprawde zalosna

stosujemy taktyke, ktora stosowalo HWL na poczatku wojny z dominion, poza tym nie siedzimy 24/7 online zeby ich wyczekiwac w przeciwienstwie do nich...
Odpowiedz mi czemu chca open battle jak nas jest 3-5 online a gdy jest ponad 20 to siedza all w pz? Sa madrzy jak ich jest wiecej wiec to naturalne ze my takze w wiekszej grupie bedziemy mocniej sie czuli;]
4.Bajeczka, ze nie bedziesz czytac odpowiedzi jest tak samo zgodna z prawda jak ta o twojej wrodzonej inteligenji... Wiele osob juz ci nie raz napisalo to co ja wyszczegolnilem w tym poscie ale jakos ty nie potrafisz tego ujrzec i wciaz piszesz to samo...
Wnioskuje, ze jak na kobiete przystalo nie odpuscisz sobie i odpiszesz...
A z tego co slyszalem to twoja smierc to byl prywatny porachunek kogos...
P.S. Dlaczego wielki wojownik Aylitha zabil tylko summony ale nawet nie ruszyl tych co cie zabili?-.^