Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2006, 20:31   #47
Harc3sh
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2006

Imię: Harcesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na Wspolnej
Świat: Furora
Poziom: 81
Poziom mag.: 59
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qmpel'H4kero Pokaż post
Witam! Jestem RL qmlem tych haxiorów. (oni wiedza o kogo chodzi )
Musiałem się nawet zarejestrować, bo mnie śmiech bierze i żal dupe ściska jak widze to co oni pisza AHAHAH xD. Chcę sprostować kilka rzeczy...
@Hakero

> Zapomniales o tych, którzy sa ostrozni do przesady- jak widza koncowke ***** to zaczynaja kwiczec.
Lol i kto to mówi. Jak się sciągały mapy i dzwieki do CSa to pytales sie mnie czy to nie są keyloggery xD

>"Bezels Hacker Squad"
HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHA. To żem spadł z krzesła jak to zobaczyłem xD

WOWOWOWO widze, ze zaniedlugo to tutaj sekta wyznawcow chaxiorow. Ale smiac mi sie chce jak widze post "Prose zhakujcie takih dwuh co mi kuku zrobili i wzieli studded armor !!" Znam tych hakerow i wiem jak wyglada ich hakowanie. Nie chce jednak zdradzac tego sekretu... Powiem tylko tyle, ze nazywanie tego hackowaniem jest zalosne. Sam uzywam tego stwierdzenia, bo mi jest łatwiej powiedziec "hack" niz "wyludzanie kont totalnych lam" i nie jest to zaplanowany atak, tylko "random wyludzanie".

>Shrarers and cheaters are always hacked.
LOL. Nie wszyscy byli sharerami i cheaterami (choc wiekszosc byla) kilka hakow to bylo totalne żerowanie na lamach xD

>aha btw. macie teraz od nas wolność na hmm powiedzmy 10 miesięcy
w next wakacje wracamy z większą siłą
AHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
ALE BEKA !! Sory nie moglem sie powstrzymać. Strasznie kozaczysz !!! UUUU.

I prosze ich nie nazywac hakerami, bo to kompletne nieporozumienie.. A pozatym strasznie ich podziwiacie, a tutaj nie ma czego podziwiac xD

PS. Pewnie Hakero napisze, ze zazdrosny jestem i dlatego tak mowie. xD Nie nie jestem zazdrosny juz mowie xD
PS2. Tylko sie nie obrazcie na mnie xD

Pozdrawiam. Ave !

W koncu powiedziales cos madrego.
Poza tym na moje oko ten wielki "hakero" nawet nie zna programowania.
Po drugie , jezeli na prawde bylby hakerem to nie zaznaczalby tego i nie pokazywal sie publicznie bo prawdziwy haker dziala anonimowo wiec to wszystko jest bardzo smieszne.
Pzdr
Harc3sh jest offline   Odpowiedz z Cytatem