1 : chyba nie widzieliscie Don Zasy w rlu

to raz
2 : Gal'axy moze i nie powinien dostac ale sam sie troche prosil wyzywanie i grozenie osobie starszej 6 lat w rlu i go zabicie moglo troche zdenerwowac darote
Geddy : tu rexsi jak sam dobzre wiesz po kyrze czasami i przyjaciele okazuja sie ostatnimi ch .... takze stary patrz troszke obiektywnie zabijali nas za wysoki lvl kazdego takze nie wiem czy patzrac obiektywnie jakby tobie wyswietlili taki film czy bys dalej tak Ng chwalil ... troszke obiektywizmu . a co do informatyki to nie kłóćsie z magistrami informatyki

a zarazem geddy powodzonka na Kyrze ...
OBSIDIA : wojna jeszcze nieprzegrana choc nie wiem czemu prawie cale SOBS łącznie ze swe posralo sie w majtki sie w ogole nie loguje !! ludzie tak sie grzali padli raz i pokazali charakter wstyd mi ze poswiecilem swoj 107 dla tych ludzi poprostu wstydwiekszosc z nich nie maja jajec i boja sie stracic lvl na servie na ktorym i tak nie moga garc !! poprostu zenada !!
a ja ostatnio wyskoczylem w trojke z yunkiem i z z suvem cale ng zalogowane do pzeta i 2 fragi padly na 80 i 100 elite a Sobs boisie wyjsc z pz :/ zreszta ostatnio jak ginilismy ng rano z algothinem yunem peero i vixi ng bylo dwa arzy wiecej ale i tak ekipa poszla do pz :/ wiec czego sie tu bac nie rozumiem sam :/ ale jak ktos ma pierwsyz raz wysoki lvl a wuaza sie za niewiadomo kogo to tak bywa :/
Ostatnia szansa albo sie SOBS zmobilizuje albo Obsidia przepadnie !!!
Rexsi