Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2006, 22:39   #169
Zenu¶
Użytkownik Forum

Zenu¶'s Avatar

Data doł±czenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
¦wiat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
Domy¶lny

Huh sciagnolem goonzu i musze powiedziec ze pierwsze wrazenie jak sie zalogowalem bylo - COOL...
lecz juz po pewnym czasie kiedy zaczolem robic te przerozne questy i wpadlem w monotona rutyne stwierdzilem ze gra jest przeslodzona, muzyka afee
a questy nudne... i czulem sie jak w chinach (suzuka kawasaki ihu)
moze goonzu posiada leprza grafe od tibii ale klimat mimo wszystko w tibi jest leprzy (moje zdanie) no i manualnie tibia jest leprza moim zdaniem
gra nie jest jakas trudna noo chyba ze ktos nie zna i to dobrze angielskiego to lezy na samymm poczatku!!
TIBIA ROX :*

Zorti na forum fanowskim goonzu
Sprawa jest taka.Prawdopodobnie kończe z gr± i szkoda żeby się postać marnowała. Więc je¶li by kto¶ był zainteresowany to czekam na propozycje kupna moich postaci(za real kase;p).DO sprzedania Zorti lv 81>42 horse trainer skill + Sir Zyziol>26 toold pd + Beliar>30 axe pd Postacie maj± sporo itemków itd. Jak by kto¶ chcial do zgłaszać się do mnie z propozycjami.
thx nara
hehe tematu nie bylo^^ znowu zachciało mi się grać ;p zobaczymy na jak długo. Gra w Polsce nie jest popularna, ale my¶le, że to się zmieni niebawem, wtedy sprzedam postać za jakie¶ 2000 zl

Ostatnio edytowany przez Zenu¶ - 04-09-2006 o 10:24.
Zenu¶ jest offline   Odpowiedz z Cytatem