Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2006, 23:49   #14
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny W morde ludzie.

Nie wiem co wy ludzie chcecie? Outfity nie są wcale żałosne tylko inne niż te stare. I dlatego wam sie nie podoba, jak połowa innych nowych rzeczy bo inaczej to wygląda. Jak dla mnie outifty wyglądają o niebo lepiej niż te stare. Gadacie ze są puszyste. A te stare to co? Stary Najt dla FACC był żałosny, taki łażący robocop. Stary Pall PACC, też wyglądał jakby byl wypchany. Nowy tez nie wygląda zachęcająco. Ale inne są bez zarzutu. Patrze jak oceniacie addony. To mi się śmiać chce. Jak macie same 30 levl'e to się nie dziwie, że wam szkoda kasy. Addony to są dla ludzi, którzy maja levle od 60+. Nie którzy mają niższe to fakt. Ale addony nie są przecież potrzebne, więc czego się czepiacie. Co do nowego clienta to fakt. Jest zleksza za bajkowy. Tamten stary był jakiś lepszy. Jak dla mnie wszystko się zmienia tak samo jak w życiu, nic nie pozostanie takie jak było. Tibia nie schodzi na psy, tak jak inne gry, które co raz bardziej się skupiają na grafie. Co mam równie kijowy wpływ na ich jakość. Tibia jest dalej fajna. I będzie. Wszyscy się czepiają Staminy, co jest wreszcie najlepszym pomysłem Cipów w historii chyba. Wreszcie nie będzie tych debili co grają po 10-15h, byle być najlepszym. My mamy z gry czerpać zabawe i przyjemność od szarej rzeczywistości naszego Realnego Życia, które jest ważniejsze od jakiejś gry. 300 Poziom nie da nam nic w życiu. Wole wbić 200 lvl w 5 lat niż grac po 10-15h i wbić go w pare miesięcy. Co w ogóle nie daje przyjemności. Teraz nie trzeba mieć PACC, żeby sobie konto uchronic od Hakerami. Co jest wielkim PLUSEM.
Tak ja uważam i czepianie się Cipów nic nie pomoże bo oni chcą zrobić gre dla normalnych ludzi, a nie dla ludzi, którzy grają i siedzą przed kompem 3/4 dnia.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem