Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2004, 02:11   #43
Andrew [AfR]
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 04 2004

Świat: Thoria
Domyślny

Witam.
Jest troche pozno i nie chcialo mi sie czytac calego artykulu. Przeczytalem wypowiedz Wszechstronnego i zgadzam sie niemal ze wszystkim, popieram za nienawisc Polaka do Polakow... heh.. tez mnie takiec cos doopenlo gdy zaczalem grac w tibie :/

Zgadzam sie, ze Odyn to jeden z lepszych graczy polskich W zasadzie jest ich wiecej i glownie sa z Novej, inspirowali mnie, gdy jeszcze bylem newbie i istnialo tylko forum.tibia.gery.pl... ale potem przyszla fala noobow i wiekszosc, jesli nie wszyscy zrezygnowali z przebywania na polskich, tibianskich forach.

Nie zgadzam sie tylko z chciwoscia Prawie kazdy jest chciwy i nikt niczego taniej nie sprzeda nie znajomemu Takie jest moje zdanie. Ja owszem moge sprzedac cos taniej ale tylko jak znam osobe... chociaz moze tez w moim przypadku to zupelnie co innego. Bo zanim sprzedam cos taniej, to sprawdzam BL i takie tam inne (eh, secura, huh?) A ceny runow tez glownie sie utrzymuja np. glownie sprzedaje sie bp uh za 2k.

A teraz taka smieszna sytuacja: jesli nie kupie za 2.5k to znaczy, ze jestem skapy wg autora tego artykulu? Ale przeciez to takze znaczy, ze sprzedajacy jest chciwy (skoro sprzedaje sie glownie za 2k bp uh)... a jesli sprzedaje bp uh za 2.5k, gdy cena wynosi glownie 2k, to znaczy, ze jestem chciwy... ale przeciez jak ktos nie kupi to moge powiedziec, ze to on jest skapy? nieprawdaz?

Kazdy kij ma 2 konce... i w tym przypadku tak jest, wiec nie powiedzialbym, ze polacy sa chciwi... sa noobami, idiotami, dziecmi, analfabetami w wiekszosci przypadkow spotkanych przeze mnie polakow na tibii ale nie powiedzialbym, ze sa chciwi, bo w takim razie kazdy inny narod jest chciwy wg mnie

ps. ja tez jestem polakiem i wcale nie mowie, ze nie jestem noobem, idiotom, dzieckiem, analfabeta itd a dodalbym nawet, ze wariatem... nie nie... jak to sie mowi "nie chce sie wywyzszac"

pozdrawiam
Andrew [AfR] jest offline   Odpowiedz z Cytatem