Ktoś tam napisał, że mój filmik jest wulgarny. Zobacz go do końca ( przynajmniej do napisów ). Filmik musial być wulgarny aby pokazać osobe Drazharma taką jaką jest. Jedyne co w filmie jest lekko zabarwione, to akcja że matka biła go krzesłem ( ale skoro krzesło jest na topie, więc umieściłem je w filmiku ), to że murzyni go zgwałcili ( tak naprawde to nie wiem do końca co się stało, bo Aleksy coś niechętnie wypowiadał się o tym incydencie na Ventrilo ), oraz to że Draz ojebał domek Urbexxa ( tak naprawde to nie wiem kto to zrobił, jest wielu podejrzancych ale drazharm jest na 1szym miejscu ). Akcja że ojebywał ludzi na PACCa jest prawdziwa - sam kiedyś padłem ofiarą, to że Wanted po wojnie ( jednej wojnie, nie wspomne już o wcześniejszych ) miało ponad 5m GP z paymentów też jest faktem, i ze draz przejebał to na Expa ( hi/100bp sd/yes ). TibiaAuto to też prawda, nieraz byłem z nim na Hydrach po 22 ( Miter świadkiem ) i chłopak na bocie sobie expił, oglądając jakiś film na kompie. O czymś zapomniałem? Tak, skorpiony. Padł 2-3 razy na skorpionie, dlatego to wykożystałem.
Wczoraj dostałem msg na GG od Grimma ( nie ja pierwszy dostaje takie wiadomosci ), że jak mnie spotka na osiedlu to mnie pobije... za ten filmik bo nazwałem go Mięsem armatnim. Niestety to są słowa Drazharma, więc nie wiem czemu ma do mnie pretensje w/w osobnik, ale Drazharm traktuje ludzi jak śmieci...
Jeżeli o czymś zapomniałem, to mnie poprawcie, bo dopiero wstałem i ledow na oczy widze ;p
Edit
Co do wczorajszej akcji, to sam wielki El Drazitto się pytał czy Open? My na to TAK, i co? I dali noge. Pewnie ich kontra będzie w stylu, że skampiliśmy się w HG, ale trudno iść z PZtami gdzie indziej, skoro Wanted relogło się na noobchary aby nam przeszkadzać / spammować wyzwiskami, blokować itp... Jedynym miejscem gdzie mogliśmy przeczekać był HG.
Retired.
Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 04-09-2006 o 10:29.
|