Temat: Reklama PO
Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2006, 10:27   #13
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnElKa Pokaż post
A czy on powiedział, że jedyną słuszną kampanią wyborczą jest z Kurskim i Wermachtem w tle? Nie...
Wehrmachtem*. To samo do Doba

Cytuj:
A teraz powiedzcie sami sobie (Wiem, co ja taki mały użyszkodnik zrobię)
Czy PiS zrobił coś złego dla kraju? Czy cos sie zmienilo na gorsze? Nie...
W PiSie są ludzie więrzacy, więc może dlatego są za Radiem Maryja.
Rydzyk wyłudza pieniądze od starszych Pań z rent. To JEST prawda.
Ale daje on rowniez mozliwosc starszym osobom bez wyjscia z domu,
Posluchac jakiejs mszy, programu religijnego.
Jeśli namawianie do antysemityzmu (wystarczy spojrzeć na fragment 'Uwagi' TVN o RM - słuchacze krzyczący do reporterów 'Raus Żydy! Raus!') to program religijny, to to jakaś inna religia. Ponoć Bóg kazał kochać bliźniego. Przynajmniej tak w szkole na religii słyszałem.

Cytuj:
Odnośnie samej reklamy. Według mnie jest on po prostu głupia, dlaczego?
Tusk też się nie raz wydzierał i jakoś tego nie pokazali, dlaczego?
Bo chcą ogłupić naród i myśleć, że Kaczyńscy są fEeee i beeee!, dlaczego?
Po to, zeby zyskac wladze, wplywy i zrobic z tym krajem co chca, dlaczego?
Bo swoim "Rhhazem" chcą zyskać wpływy.
Bo Kaczyńscy SĄ feee i beeee. A tak już jest, że w polityce chodzi o zyskiwanie wpływów. A Polakom trzeba czegoś, co było kiedyśtam w którymś państwie Ameryki południowej (nie pamiętam dokładnie, ale jakoś tak, że kraj zbankrutował, i pieniądze mieszkańców, które w bankach mieli sobie wziął) - może wtedy byśmy się obudzili.

Cytuj:
Tak źle mowicie o Kaczynskich. Oni robia dla tego kraju dobrze (Nie, nie jestem otumanionym Radio Maryjnym słuchaczem!)
Dobrze to robią panie miłych obyczajów za pieniądze. Kaczyńscy coraz bardziej j*bią ten kraj. Cofamy się, zamiast iść naprzód.

Cytuj:
Czy wy widzieliscie ile oni ustaw juz musieli przeglosowac? Ja ich szanuje za to, co robią dla tego kraju.
A ja ich nie szanuję. Za to, że przeważająca większość się opi*rdala i kradnie pieniądze podatników.

Cytuj:
A tusk? Nie ma władzy i tyle. Dla mnie jest po prostu tandetnym politykiem, który mysli, ze swoim Rhhazem podbije serca wszystkich polaków szydząc się z Kaczyńskiego Jarosława.
A gdyby nie mohery i pewne oszustwo PiSu [Samoobrona zaoferowała, że powie swoim wyborcom, żeby głosowali na partię, która da Lepperowi wicepremiera, i zarówno PO jak i PiS zarzekały się, że tak nie zrobią - i co? Widzimy, co. A nawet jeśli by się miał rząd rozpaść, gdyby Lepper nie był wicepremierem, to imho PiS powinien pozwolić, żeby się rozpadł, a nie brać idiotów (vide Giertych'n'Lepper) tudzież ludzi po wyrokach na ważne stanowiska.], to Tusk by doszedł do władzy. I GORZEJ na pewno by NIE było.