Temat: Reklama PO
Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2006, 11:03   #17
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Czy PiS zrobił coś złego dla kraju? Czy cos sie zmienilo na gorsze?
A NIE!!!! Przykład pierwszy z brzegu: powołanie Romana Giertycha na Ministra Edukacji. A co zrobił Roman? Już niedługo podpisze rozporządzenie o tym, że maturę można zdać wcale jej nie zdając. Komedia.

Przykład drugi: projekt konstytucji IV RP? Czytałeś o nim troszeczkę? Jak to ktoś świetnie podsumował "dyktatura konstytucyjna czai się za rogiem".

A żeby wymienić krótko: wydatki na państwo wzrosły (a miały zmaleć!!), Polska straciła duże znaczenie na arenie międzynarodowej, stosunki z Rosją i Niemcami się oziębiły. Wymieniać dalej? A no i najważniejsze: nie przedstawili planu budowy obiecanej liczby mieszkan (4mln dla przypomnienia!)

Cytuj:
Bo chcą ogłupić naród i myśleć, że Kaczyńscy są fEeee i beeee!, dlaczego?
PiS lubi rozgrzebywać przeszłość to i ja rozgrzebie. A wybieg z Wermachtem waćpan pamięta?

Cytuj:
Po to, zeby zyskac wladze, wplywy i zrobic z tym krajem co chca, dlaczego?Bo swoim "Rhhazem" chcą zyskać wpływy.
Brawo mistrzu! Bo PiSowi WCALE o władze nie chodzi, prawda? To nie PiS i spółka uchwalili taką ordynację wyborczą, która pozwala na niezłe manipulacje, prawda? I w końcu to nie członek PiS powiedział, że PO nie ma nic do gadania bo ściąga z zagranicznych spotów, zapominając, że to PiS pierwszy rozpoczął tę modę, prawda?

Cytuj:
Czy wy widzieliscie ile oni ustaw juz musieli przeglosowac? Ja ich szanuje za to, co robią dla tego kraju.
Wejdz na www.lex.pl i zobacz ile stary rząd przegłosował ustaw.

Cytuj:
A tusk? Nie ma władzy i tyle. Dla mnie jest po prostu tandetnym politykiem, który mysli, ze swoim Rhhazem podbije serca wszystkich polaków szydząc się z Kaczyńskiego Jarosława.
Moje podbił. A różnica pomiędzy Tuskiem a Kaczorkami jest taka, że ten pierwszy ma poczucie humoru - a tamci dwaj maja mentalność dyktatorów.

Cytuj:
nie mam zamiaru namawiać was do moich poglądów politycznych
Czyli jakich? Bo moim zdaniem obrona Kaczyńskich to nie poglądy polityczne

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 04-09-2006 o 11:06.
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem