Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2004, 08:26   #109
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Kolejny n00b na MOIM koncie...

Idę sobie spokojnie do depo w Kaz, przepychając lootbaga. Nagle, jakiś gostek do mnie podchodzi (level 6...) i mówi "show me ur loot". Odpowiadam "No!". To ten się wpycha i zabiera mi lootbaga. Mówię "Gimme that!", on "Kiss my ass f***r!" i zaczyna uciekać. Nie spieszyłem się zbytnio, facet lazł woolno, więc tylko rąbłem mu z łuku. Hit za 50. Facet od razu się zatrzymuje, wywala lootbaga i krzyczy "PLZ, I DONT WANNA DIE!!" i znowu ucieka.

Nie wiem co tacy ludzie mają z prób okradania ludzi, którzy mają wyższy level... Oberwą, mogą z rozpędu zginąć...
wiesz moga i na szczescie albo raczej nieszczescie gina:
zaczelem se gre na valoria (mam tam 60 lvl) i gram gram gram na drugi dzien mam 14 lvl i cos takiego na dwaarfen bridge bija dwarf soldiera nagle podchodza 29 i 30 cos lewel i zaczynaja bic mojego dwarfa na koniec ja przesuwam dwarfa( bo to byl moj dwarfa walil mnie)i zabierma wszytsko z jego ciala a bylo to dwarfen shield grzybki i hatchet(jej nie zabralem) i nagle ten 30 cos lewel wali mnie z sd od czerwonego zycia(sic!) dobra ja daje exit szybko logout loguje sie na 60 lvla i ide do gosci oni se tam bija dwarf guardy ja wchodze (jestem palkiem) i pytam sie dlaczeo sa looterami a oni ze nie sa to pisze ze to mnie walneli oni tam sorry sorry nie chcaielmismy i tka dalej no to ja jednego hmmow i beltow a drugi zdazyl zwiac mam tylko pytanie po co oni to robili?? chcieli pokazac swoja wyzszosc??
roland jest offline