Temat: Reklama PO
Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2006, 13:07   #26
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Od razu mowie ze czytalem tylko do tego postu- jeśli ktoś to mówił to sorry.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnElKa Pokaż post
@Lasooch
A ja mimo wszystko sądze, ze tudzież tak zwane "kaczki" zrobiły więcej dla narodu niż Tusk by zrobił. To jest MOJE, osobiste zdanie i nie mam zamiaru namawiać was do moich poglądów politycznych.
Co zrobiły "kaczki"
Powołały na wicepremiera chłopskiego tłuka, zywkłego chłopa który został wykreowany przez media po blokowaniu dróg.
Powołały na wicepremiera wielce ynteligentnego R. Giertycha który stwierdził, że "zdobenOM" głosy jesli "zaliczOM" maturzystą mature i "wprowadzOM" Amnestie maturalną.Nie pomyślał jednak, że to obróci sie przeciwko nim i, że "stracOm" te głosy

Poza tym kaczki ośmieszają polske. Na arenie między narodowej są raczej posmiewiskiem. W mediach wielu krajow sie z nich smieją (wystarczy spojrzec na filmiki Youtube).Nie wspomne o zdaniu "Polską nie będą rządzic dwaj kaczynscy" bullshit.
Nawet jeśli są honorowymi "gościami" to nikt nie wmówi im, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Po powyższym zdaniu można pokazac ich głupie zachowania i błędy. Wiem nie każdy jest idealny ale bez przesady.

A tak poza tym- Na kaczory głosowało 54+% polaków- gdzie oni są w tych wszystkich sondazach? CZemu większość jest niezadowolona? I to nie jest głupie mówienie- kaczki są be bo są kaczki. Tylko taka jest prawda.
Wiem jestem młody -mam tylko 13 lat (17 wrzesnia ^^)
Ale widze co się dzieje i chyba moje obserwacje są prawidłowe- dziękuje.
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem