Temat: Reklama PO
Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2006, 14:23   #38
slawekmag
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: [HACKED]

slawekmag ma numer GG 5665999 Send a message via Skype™ to slawekmag
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnElKa Pokaż post
Twoje słowa się sprwadziły tak btw.

Nie lubię PO, takie jest moje zdanie i pogląd polityczny

@Matek
Napisałeś, że to, że bronie kaczynskich to nie poglad polityczny.
Tudzież wg. mnie jest to pogląd polityczny, ponieważ mówie za kim jestem a za kim nie.

@Shan

Nie jestem sam ;o

Jechaliście po mnie jak mucha po gównie, ze tak powiem, ale ja sie nie przejmuje i ciagle jestem za PiSem, mimo tego, ze wg. was robia dla tego kraju tylko be!!!

A za wybraniem lepper na wicepremiera i giertycha na wicepremiera i ministra edukacji.

Nie byłem, nie jestem i być nie będę!

To tyle.

Ciekawe jak mnie teraz zjedziecie!!11

Edit:Rozbroiła mnie notka u mnie dziecka imieniem, slawekmag!

Oto treść:

Nie będę komentował twojej głupoty, tudzież manii wyższosci.
(Dałem mu notkę, po jego tekście () Pozostawię reszte bez komentarza jego głupoty oraz dziecinności)
Dziecko drogie, proszę - nie broń kaczyńskich - już cię wszyscy zjadli na śniadanie jak napisałeś. Możesz sobie mnie wyzywać od głupka itp, itd ale ja swoje wiem. Kaczyńscy robią z polityki śmiechu warte. A w państwie jak było tak i jest. Zamiast iść do przodu to się cofamy. Polska polityka to pośmiewisko dla innych państw, a Kaczyńscy i PiS robi z państwem to co brainiac robi z nauką. Widocznie cieszy cię to że od Romusia Giertycha dostałaś kilka dni dłuższe wakacje. Jesteś śmieszny.

Na koniec dodam, że to ty pierwszy wystawiłeś mi notkę, a potem jeszcze jedną. Po za tym slawekmag to nie moję imię tylko nick.

A co do mojego posta, zajrzyj do słownika co znaczą takie pojęcia jak ironia, sarkazm, żart.
Po za tym w sposób żartobliwy ująłem stuację Polskiej polityki.

Ostatnio edytowany przez slawekmag - 04-09-2006 o 14:38.
slawekmag jest offline   Odpowiedz z Cytatem