Golden sie rozwija. LOL Właśnie stanął w miejscu, bo dostał hunta od zwykłych n00bów. Expiłem sobie spokojnie w tombie, lootbag był spory wszystko fajnie aż tu nagle idzie 20 lvl i ciągnie baga, przechodząc koło mnie zabrał mój też to ja zaraz podbiegam do niego i mu zabieram oby dwa bo nie wiem który. Patrze, że jego to oddałem. W tym czasie otoczyły go mumie itp i padł. Krzyczy na privie, żebym ukrył mu jego baga, to ukryłem, przy czym z jego deada zabrałem bleesed wooden stake i t ringa do bp. Za 15 sekund wbiega 58 ek i zaczyna mnie bić i krzyczy, żebym lootbag oddawał. Hity mierne miał, nawet bardzo ( w sorka w plate secie, dwarven shieldze i steel helmeci), ale wolałem oddać chociaż tamten mówił, że nie. Dałem a tamten, że jeszcze bleesed wooden i t ringa. Najpierw powiedziałem, że nie mam, bo on chciał tylko ten lootbag a nie loot z tego 20 lvla, ale zaraz, żeby nie mieć problemów wolałem oddać. Po czym do tomba wbiega 71 ms i zaczyna mnie nawalać i każe płacić bohy. Mówie, że nie mam i że oddałem wszystko, a oni nic. Nie chcąc głupio padać wypiłem manasy i na utani gran hur okrążyłem ich w wąskim tombie i wybiegłem. Sorca coś bloknęło a knight non stop za mną i mnie hitował 50 max. Jakoś fartem non stop się manasując dobiegłem do piramid. Teraz każą mi płacić 30k albo cytuję knighta "I will kill you always when you will be online". Napewno barszczom nie zapłacę, tym bardziej, że przed chwilą gadając z tym 20 lvl powiedział, że ten sorc to jego kumpel.
16:27 You lose 100 hitpoints due to an attack by Wulomie.
16:27 Wulomie [58]: exori
16:27 You lose 63 hitpoints due to an attack by Lydocy.
16:27 Galaksyus [72]: Exura Gran
16:27 Galaksyus [72]: Exori Vis
16:27 You lose 41 hitpoints due to an attack by Hulpjes.
16:27 You lose 77 hitpoints due to an attack by Galaksyus.
16:27 You lose 44 hitpoints due to an attack by Wulomie.
16:27 You are dead.
16:27 You were downgraded from Level 36 to Level 35.
Jak widać są w zmowie, na moment musiałem odejść od kompa, tylko na moment. + mega lagi wiec zauwazylem tylko deda
Odrazu napisze - Hulpjes podprowadza loot, reszta każe płacić
For whats left of my life id be willin to die
---------------------------------------------------
Ostatnio edytowany przez shadow1230 - 04-09-2006 o 19:40.
|