Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2006, 16:55   #23
dukos
Użytkownik Forum

dukos's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

GZ, kurde szybko tam te lvl bija

...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowa Pokaż post

Większość graczy którzy grali/próbowali grać na non-pvp tak sądzą. Większość to uwaga cytuje "debile i lamusy" Grasz na non-pvp bo na pvp sobie nie radzisz co świadczy o tym cytat z twojej wypowiedzi "gdy wiem ze zaden koles po zlym dniu nie odbierze mi zycia a co za tym idzie oszczedze na aolu i blessach". Tą wypowiedzią niechciałbym nikogo urazić, za wszelkie niedogodności przepraszam.
debile i lamusy - czyj to ku*wa cytat?! chyba jakiegos debila i lamusa, bo jak nazwac kogos kto zabija duzo slabszego dla siebie praktycznie tylko dla funu?! przyklad: nie gram na titanii bo 14 lvl robilem z ~10 razy przez je**nych PK, ktorzy zabijali mnie z nie wiem jaka nadzieja.. i tak loota ze mnie nie mieli. co ci te pvp daje? ze jak ktos cie wkurzy to sam mu sprawiedliwosc wymierzysz? majac "czache" i tak przewaznie znajdzie cie jakis PK hunter i tez dedniesz. na npvp (moja opinia) graja ludzie ktorzy chca POGRAC, po prostu tibia jako zrodlo rozrywki a nie ciagle nerwy ze PK i PK. a co do lootbagow to jak sie nie umie nim "rzucac" to kradna... wszedzie. a jak cie zacznie jakis low lvl wkurzac dajesz mu ignora i czesc.