Temat: Reklama PO
Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2006, 18:57   #50
Milan ognia
Użytkownik Forum

Milan ognia's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 43
Milan ognia ma numer GG Dam na Pw... może.
Domyślny Tia...

Do pewnego posta czytałem. Dalej to się prawie powtarzało.
Nie jestem ani za Pis&Kaczki&LPR&Sam~, ani za PO&Myszka Miki.
Obaj według mnie nadają się na rządzenie państwem jak jak niemowa na spikera radiowego...
Mówicie, że Kaczki to i tamto. A czemu? Sami nie wdrapali (a byłoby to trudne...) na te stołki. To MY, POLACY na nich zagłoswaliśmy. Jeżeli ktoś mi powie, że nie wszyscy się zgadzają to tu jest odp: ale większość była za. Gdybać sobie możemy. Skąd wiecie, że Tusk byłby lepszy? Może on wymyśliłby coś lepszego niż Giertych? A co do mundurków - mundurki na świecie uważane są za pewnego rodzaju 'elitarną' rzecz. Ofc nie mówię tu o pro drogich bo nie byłoby na nie stać niektórych rodziców... a tym bardziej skorumpwanego państwa gdzie politycy pchają w kieszenie ile wlezie.
Ktoś zarzucił Lepperowi, że danie pieniędzy z puli partii dla rolników to kampania... Ludzie! A co nie jest kampanią? Oddanie każdego metra drogi w Polsce przeradza się w pro evul mega hiper wydarzenie!
Nie, nie bronię tutaj Kaczek. Ośmieszyli Polskę na arenie międzynarodowej. Przez nich jesteśmy uważani za antysemitów, ludzi mających fobie (np. homoseksualizm).
Co do samych polityków - wiem, że powinny byś 'szprytni'. Nie oznacza to jednak, że mamy tam pasztety wystawiać. Kaczyński jak mówi to wygląda, że zaraz mu ślina pocieknie. I ten wzrost...
Tusk też miss świata nie zostanie. I ma wadę wymowy. Nie chciałbym aby którykolwiek z nich miał reprezentować mnie. I nie mówcie mi, że nie ma mądrych polityków którzy nie przypominają rotwormów... xD
TV Wierzę & Radio Józef:
Są zbyt polityczne. Przykład? Wypowiedź Macierewicza. Afera była jak diabli... Oczywiście wypowiedź padła w TV Trwam. Przypadek? Wątpie. Sam Benedykt XVI stwierdził, że Kościół powinien być apolityczny (ee... chyba tak się pisze. Nie powinien wtrącac się w sprawy polityczne).

Więc jeszcze raz:
Nie gdybajmy i to My wybraliśmy Kaczki.
ROTFL, Twoje posty są głupsze niż ustawa przewiduje, gratulacje.
Ogólnie to spadaj, nikt nie wierzy w te spedalone bajki, poza tym, jak takiś eko, to wyłącz komputer, bo energia elektryczna u nas pochodzi w większości z węgla .

Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 04-09-2006 o 19:09.
Milan ognia jest offline   Odpowiedz z Cytatem