Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2006, 20:26   #32
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
Sowa ma numer GG br?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dukos Pokaż post
GZ, kurde szybko tam te lvl bija

...

debile i lamusy - czyj to ku*wa cytat?! chyba jakiegos debila i lamusa, bo jak nazwac kogos kto zabija duzo slabszego dla siebie praktycznie tylko dla funu?! przyklad: nie gram na titanii bo 14 lvl robilem z ~10 razy przez je**nych PK, ktorzy zabijali mnie z nie wiem jaka nadzieja.. i tak loota ze mnie nie mieli. co ci te pvp daje? ze jak ktos cie wkurzy to sam mu sprawiedliwosc wymierzysz? majac "czache" i tak przewaznie znajdzie cie jakis PK hunter i tez dedniesz. na npvp (moja opinia) graja ludzie ktorzy chca POGRAC, po prostu tibia jako zrodlo rozrywki a nie ciagle nerwy ze PK i PK. a co do lootbagow to jak sie nie umie nim "rzucac" to kradna... wszedzie. a jak cie zacznie jakis low lvl wkurzac dajesz mu ignora i czesc.
Właśnie tym się różnimy, trzeba umieć grać i obraniać się przed pk jakich j******? server pvp to player vs player zabawiali się i wcale nie musieli być j*****. Pvp daje to o czym wspomniałeś ale nie tylko loota mogę sobie zucać na koniec ekranu do dp wejdei nawet nikt nie raczy sprawdzić ile on waży < nie to co na candi >. Na sa tacy ludzie o których wspomniałeś ale większość tych "rozrywkowiczów" podbiegają i kradną co sie da, Wbijają sie na respy a gdy się zapytasz "why?" to oni nawet raczyć nie odpiszą a jak już odpiszą to "bo mi sie nudzi" "bo chce expic" etc... wiesz na pvp też możesz dać ignora : )

Pozdrawiam
Sowa.

Ostatnio edytowany przez Sowa - 04-09-2006 o 20:28. Powód: zabawiali*
Sowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem