Po 1
Wielkie Gratz dla ciebie

Oby
nie tak dalej, bo zapomnisz co to jest podwórko i koledzy
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowa
Zgadzam się z tobą na Tym serverze każdy czuje się bezkarny i kradnie co popadnie.Shareży też mają tutaj wolną ręke przypuścmy 1 owner ma 16 lat a drugi 12-13. Ten co ma 12-13 prawdopobodnie na serverze pvp by padł jak by zgarneła go jakaś grupka pekerów. A na Serverze non-pvp to tylko exp i kradnięcie lootbagów, wbijanie sie na respa i tym podobne.
Większość graczy którzy grali/próbowali grać na non-pvp tak sądzą. Większość to uwaga cytuje "debile i lamusy" Grasz na non-pvp bo na pvp sobie nie radzisz co świadczy o tym cytat z twojej wypowiedzi "gdy wiem ze zaden koles po zlym dniu nie odbierze mi zycia a co za tym idzie oszczedze na aolu i blessach". Tą wypowiedzią niechciałbym nikogo urazić, za wszelkie niedogodności przepraszam.
|
To, że mnie ktoś zabije, bo ma zły dzień (dostał pałe, gałe w szkole itp.) to jest nie radzenie sobie?? Prawda na światach non-pvp można czuć się bezkarnie, ale jak to kiedyś jeden z userów tego forum napisał: "gdy ktoś zaczyna kraść ci loota na świecie pvp poprostu go zaczynasz bić, jednak gdy coś takiego zdaży się na świecie non-pvp o wiele trudniej jest się (loota) obronić. To właśnie na światach non-pvp trzeba umieć sobie radzić z noobami.
Grałem na świecie non-pvp i wiem jak to wygląda. Nie raz próbowano mi ukraść loota czasami udawało mi się tak wymanewrować, że napastnik został zabity przez potowry. To, że liżesz (nie wszscy) dupe wyższym levelą to nazywasz "radzeniem sobie". Nie sądze, aby osoba grająca na starym serwerze, bez kontaków mogła sobie znaleźć kolegów u wysokich leveli. Expi za szybko, ciach ciach i już nie expi tak szybko, expisz za wolno nigdy się nie wybijesz. Był film na forum, gdzie gość został zabity przez kolega ( w Tibi) przez to, że nie wszedł na elektrownie. To jest już totalny odchył jak można "mścić" się w taki sposób. Tutaj właśnie pojawia się kolejny problem tzn. na światach non-pvp nie można dokońca ufać ludzią. To jest prawda, ale ile już było histori podobnych do tej, zdrad przyjaźni, zabijania najlepszych kumpli (który się tego nigdy nie spodziewał), a na non-pvp co ktoś może ci ukraść itemy??
Zresztą nad czym jest tu rozmyślać? Nad tymi kilkoma marnymi pikselkami migającymi na ekranie... nie sądze.
Hohohoh ale się rozpisałem