Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowa
Właśnie tym się różnimy, trzeba umieć grać i obraniać się przed pk jakich j******? server pvp to player vs player zabawiali się i wcale nie musieli być j*****. Pvp daje to o czym wspomniałeś ale nie tylko loota mogę sobie zucać na koniec ekranu do dp wejdei nawet nikt nie raczy sprawdzić ile on waży < nie to co na candi >. Na sa tacy ludzie o których wspomniałeś ale większość tych "rozrywkowiczów" podbiegają i kradną co sie da, Wbijają sie na respy a gdy się zapytasz "why?" to oni nawet raczyć nie odpiszą a jak już odpiszą to "bo mi sie nudzi" "bo chce expic" etc... wiesz na pvp też możesz dać ignora : )
Pozdrawiam
Sowa.
|
Sowa gadasz glupoty bo nigdy niegrales na nonpvp. Popierwsze nikt niebiega z lootem tylko go wysyla (postman). Co do wbijania sie na twoje respy to jest cos takiego jak respect

. Oczywiscie niemozesz wymagac od noobkow zeby ci z dwarfow wyszly ale na necro czy dragach raczej sie to nie zdarza (ale zapomnialem ze ty masz 20 lev ~ i expisz na rotach

, z tad twoje zdanie o ów serverach), na dodatek powiem Ci ze gralem pare razy na serverach pvp enforced , pvp i non-pvp.Niestety na swiatach pvp od 70 lev+ zaczyna sie rywalizacja o wladze i PA. Jezeli niewkrecisz sie do odpowiedniej guild niemasz szans na gre. Co niezmienia faktu ze najbardziej lubie grac na swiatach pvp enfo.
Podsumowujac, niedokonca sie z toba zgadzam.
@topic
Yeebak, gratuluje (wam)* 100 lev, i zycze kolejnych sukcesow
Pozdro od Erion Shalex , pamietasz mnie jeszcze ? z furorki
(*) Patrzac na twoj dzienny exp wiem ze trzeba miec bardzo duza sile woli zeby tyle usiedziec na expie (solo). :0
PS.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowa
server pvp to player vs player
|
Nie no niemozliwe