Temat: Reklama PO
Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2006, 22:37   #60
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
54% z jakiś ~50 które poszły głosować = 25% polaków było za Kaczką, drugie tyle za Tuskiem, a pozostała połowa uprawnionych do głosowania miała to w dup... wiecie gdzie... i to mnie najbardziej denerwuje, nie po to są pier... wybory, by nie iść, a potem narzekać na władzę... Nie mam nic przeciw, tym którzy narzekają, pod warunkiem że głosowali gdy mogli....
Prawda jest taka, ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Kazdy polityk, powtorze jeszcze raz KAZDY polityk ma w sobie cos z oszusta i zlodzieja. Najpierw wydaja sie oczywiscie czysci jak krysztal i maja wspaniale pomysly... pomysly ktorych nigdy nie wprowadza w zycie. Dlatego tez wlasnie mam politykow w dupie, do puki nie zaczna zabardzo sie w niej wiercic i zagrazac wolnosci nie zaglosuje na nikogo. Polska to taki dziwny kraj gdzie do psychiatry powinno chodzic tyle samo osob co na chodzi na wybory a wyborow nie wygrywa nikt kto chce dobra dla polski tylko ma najlepiej przygotowana kampanie na wsi.

Nie kazdy rzad jest 100% zidiocialy-jeden na 100 000 pomyslow jest trafiony, w przypadku PISu i LPR ten odsetek wyraznie sie zmniejsza. Juz wole niech zalegalizuja zwiazki homoseksualistow (wkoncu dopuki nie zezwola na adopcjie nic sie nie stanie nasze mlodziezy i dziecia) i wprowadza liberalna polityke gospodarcza niz daja kuroniowki dla 30mln polakow za polowe budzetu.

Ostatnio edytowany przez Stożek - 04-09-2006 o 22:40.
Stożek jest offline   Odpowiedz z Cytatem