Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2006, 22:53   #2839
Raul de Azura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów

Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiszbin Pokaż post
Zeus sklerozo! Grimm był wtedy w DB, kiedy zaczęliśto przyjmować dużo nowych membersów był m.in. Melon, Grimm, Nosso, Raulek ;* nie byli oni "rdzennymi" członkami którzy grali wcześniej na Iridii( ja też zresztą nie), ale pare miechów byli w DB. Może coś ci sie przypomni jak powiem ci że było to tuż przed rozpoczęciem wojny Reckless vs. Wanted.

ps. był to 2 owner grimma
tak, masz racje DB rozpadlo sie po glebie Aboletha na Darashii (owned by Urbexx). Pamietam za czasow DB gdzie z Grimmem trzymalem jak z bratem (mial jakos lvl 85+). co chwila zalil mi sie ze nigdy nie wbije tutaj 100 lvl, pamietam ze prawie go z lvl dogonilem przed hackiem moim. Wtedy robil juz nowego chara bodajze na Kyrze. Pamietam byl wtedy hunted by Wanted. Do dzisiaj mam w pamieci jak Bekas (nie Wawron) do mnie na priv ze mam hunta bo Grimm schowal sie w moim domku bo jego byl ztrapowany jak go Wanted i Silent Force na*******alo. A Draz do mnie ze 6 bp sd mam mu na edron wyslac (przyznaje sie wyslalem xD ) za wolnosc. Bekas mnie wtedy gnebil chyba z pare miechow ale idiota nie mogl mnie zabic chociaz mial 50+ levelow wiecej ode mnie. Zreszta czasy DB sa warte wspomnien. A Grimm terazniejszy to n/c. Wkrotce 90 lvl go czeka