Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2006, 03:18   #42
Kommar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ghatdyn
Profesja: Druid
Świat: Nerana
Poziom: 120
Skille: 25/33
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doris> Pokaż post
Ty sie najpierw zastanów nad tym co masz zamiar napisać!!!
Może i pamiętasz Baxa, ale Taz to nie kumpel z rl oni się poznali na Lunarze jeśli nie wiesz!!! I dla Twojej wiadomości Bax na żadnym huncie nikogo nie wyrolował!!! I nie pisz bzdur bo jak to przeczytałam to myślałam, że krew mnie zaleje! NIENAWIDZĘ KŁAMCÓW!!!!
ja jednak jestem skłonny uwierzyć, że Bax go okradł.
podobnie jak oskarżył Luksus Ithil o kradzież SOV'a, którego sam zabrał.
i podobnie jak ukradł 400k w runach i itemach z domku swojego providera o nicku Ofermod, kiedy się dowiedział, że providerowi kończy się pacc i nie będzie już robił dużych ilości run.
co do pacc, pieniądze można cofnąć również, gdy się dostanie delete mając 180 dni niewykorzystanego pacc, o którym pisałaś. jeśli się kupiło za tibijską kasę, to ta kasa jednak nie wróci haha. jak cipsoft kara za takie cofanie pieniędzy, to ich sprawa. być może nie uświadamiasz sobie, że Tibia to ich gra. co do tego, że nie ma zasady mówiącej o delete za invalid payment, oto cytat z Tibia Rules:
In severe cases removal or modification of character skills, attributes and belongings, as well as the permanent removal of accounts without any compensation may be considered
Kommar jest offline   Odpowiedz z Cytatem