Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2006, 15:12   #62
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

@Kiroy

wiesz, masz mi za zle ze jestem po stronie NG, ale chyba troche trudno zeby bylo inaczej skoro sam w nim jestem ;p nie walcze tu o swoja wolnosc ani o zadną "sprawiedlowisc" czy inne gowno, traktuje ta wojne jako przyjemnosc, bo dla mnie to rozgrywki pvp sa najlepsza czescia tej gry, choc udupione przez aimboty, ciagle ciekawe. nawet nie swoim charem tam gram wiec traktuje to bardziej na luzie niz wy, ktorzy "bijecie sie" o swoja ciezka prace przy robieniu tych postaci itp

a co do tych wszystkich mechanizmow pingowania to masz racje ze magistrowie informatyki sie znaja na tym lepiej, (jesli nie wywala mnie ze szkoly to za pare lat sam takim bede )ale ciagle wydaje mi sie bzdura ze cala gildia 30+ osob ktore byly online zostaly spingowane lol. jak mnie kolega pingowal to mi odcinalo momentalnie neta, niebylo mowy o zadnych "ciezkich lagach". pozatym jedynym mozliwym sposobem na zdobycie IP 30 osob z ktorych wiekszosc jedzie na neostradzie (dynamiczne ip) bylo by przekupienie waszego hostera ventrilo lol albo wlamanie sie do tepsy

@The Shodow
wiem ze "sa tacy magicy" ale watpie zeby ktokolwiek sie do tego posunął skoro moze wygrac bez tego...

Ostatnio edytowany przez Gedd - 05-09-2006 o 15:27.
Gedd jest offline   Odpowiedz z Cytatem