Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2006, 17:20   #2860
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda Pokaż post
Igra nie bylo cie dawno wiec nie wiesz Wanted sie tu nie wypowiada zostawiamy to Dofowi niech sie tu onanizuja nie widzisz jak im dobrze idzie.
Btw.jak zescie Morsona trapneli na Edron na dragach zescie bloczyli all statki w Thais,Venore i ANkh(a nie bylo wtedy jeszcze please bring).Wiec nie pier...lcie mi tutaj o zasadach lamusy jestescie i tyle.Ty smieszny Yavi pokaz mi kto sharuje w obecnym Wanted,przyglupie jak nie wiesz to trzymaj ten pysk zamkniety.
Bo sharerzy ogolnie w dof znani to Raul,Sandra,Rahuco,Onlly,SAthan i Shanoz (ale to sie nie liczy bo oni tylko z 3 bracmi),Tegax,Hufoxon,Radzikk.
Weź tak nie szczekaj psie bo Ci w mordzie zaschnie... Kto sharuje? Hahahah Adi / Last / Xhue ( Adi jeszcze kilka dni temu był w wanted a teraz stara sie na nowo ), Grimm, Elite Crusher, Ice Crow ( Przyznał sie na forum i dostał bana )itp. Reszty mi się wymieniać nie chce więc odpierdol sie odemnie lamusie złamany i jak Ci się to forum nie podoba to nie odwiedzja go, weź stąd swoje grabki i łopatke i wy*******aj z tej piaskownicy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gammbler Pokaż post
A mialo mu sie spodobac z Toba? Przeciez ty sie wpie***** ze wszytkie sprawy ktore cie nie dotycza lub udajesz osebe ktora wszytko wie . Takie odczucie mam na twoj temat po rozmowie na ventrilo.
Taa i bardzo dobrze że się w*******ałem w wasze sprawy jak zdzieraliście Armory z kolejnych niewinnych osób. Mniej tymsamym zarobiliście, nie umiecie inaczej? Chyba nie.
Btw, powiedz mi jak tam gumowa lalka? Nie rozwaliłeś jej jeszcze? A może masz już nastepną?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jaggerjack Pokaż post
Najbardziej podoba mi się: POSTAĆ NIE JEST HUNTOWANA xD
Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 05-09-2006 o 17:28.
zeus1985 jest offline