Cytuj:
PS.Prosze żeby nikt mnie nie krytykował mnie "Zamknij sie dziecko,nic sie nie znasz idz sie bawić klocuszkami"
|
No chyba tak jednak trzeba, bo nie zauwazasz kilku rzeczy :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knoland!
ja mysle że dlatego rozgorzala taka walka z PiS bo Kaczyński chce wszystkich przejrzeć,niektórzy boją sie i atakuja PiS bo na lewo coś wzieli,mieli jakieś kontakty albo coś przeskrobali. Oczywiscie nie wszyscy. (najlepszą obroną jest atak)
Gdyby sie tak rozejrzec,jak jest Kaczyński to nowe drogi są.Same sie chyba nie zrobily? Oczywiscie szanuje każde zdanie na ten temat.Szanuje też PO.
|
Po pierwsze - akcja lustracyjna. Do cholery, ale dlaczego ma sie sadzic ludzi, ktorzy dzialali dla dobra WLASNEGO kraju, czyli POLSKI? Teraz tez 95% udanych akcji policji jest opartych na DONOSACH - bo skad niby policjanci mieliby wiedziec, ze gdzies np jest drukarnia falszywych banknotow? A po drugie - wiesz, jak dlugo buduje sie autostrade w Polsce? Te 103km autostrady, ktora zostala otwarta niedawno, wcale nie jest zasluga PiSu - budowala ja poprzednia ekipa, ale (niestety) otwarcie nastapilo teraz, czym PiS mami prostych ludzi slowami "my zbudowalismy autostrade".