Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2006, 22:43   #2880
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiszbin Pokaż post
Moja postać na Azurze pamięta ciężkie czasy panowania Hawka i jego mejtów.

@ Legiion
Pamiętam dość dobrze czasy wojny kiedy Szwedzi nazywali sie Vegenance a Polacy Silent Force, ale grywałem już troche wcześniej
Statre dobre czasy Wspólne żarty na GC, hunty itp ;p

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blazejfhooj Pokaż post
Na lae powiedz Zeus ze nie ma u was sharing-u kont ?? wiec tez qwa nie gracie uczciwie i jestes jebanym lamusem bo sprzedajesz na psy !! Jeb sie na ryj lamo !! Masz 20 lat a pierdolisz jak jebany 14 latek !! Wiec oszczedz sobie wstydu ... I moze zamiast siedziec godzinami na forum lognij na swojego wspanialego chara i moze zacznij expic a nie srasz w Pz ?? Pzdr trolu !! Loyal for Bogatynia !!
Wybacz, ale złamie regulamin, trolem to raczej jesteś Ty, a teraz Cię "Nakarmie"
Jak byś zauważył, nie Expie już od ponad... 3 miesięcy, czyli 2 miesiące zanim byłem hunted...
A jak expie to dobijam LV innymi postaciami którymi musze odrobić lv jeszcze z czasów jak chciałem zabić Pollbulla ;p Do dziś pamiętam jak z 39 zjechałem na 35... No ale to stare czasy i się z nich smieje A Pollbullowi już dawno wybaczyłem jest luz

Kolejnym powodem czemu nie expie jest to, że mam wiele innych ciekawszych zajęć do roboty ( wyjść gdzies z kumplami, pojechać do znajomych, pograć w HoM&M3 / HoM&M5 ze znajomymi, wyjść do teatru i wiele innych), więc pilnuj lepiej swojej dupy.
Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 05-09-2006 o 22:47.
zeus1985 jest offline