Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiszbin
Moja postać na Azurze pamięta ciężkie czasy panowania Hawka i jego mejtów.
@ Legiion
Pamiętam dość dobrze czasy wojny kiedy Szwedzi nazywali sie Vegenance a Polacy Silent Force, ale grywałem już troche wcześniej 
|
Statre dobre czasy

Wspólne żarty na GC, hunty itp ;p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blazejfhooj
Na lae powiedz Zeus ze nie ma u was sharing-u kont ?? wiec tez qwa nie gracie uczciwie i jestes jebanym lamusem bo sprzedajesz na psy !! Jeb sie na ryj lamo !! Masz 20 lat a pierdolisz jak jebany 14 latek !!  Wiec oszczedz sobie wstydu ... I moze zamiast siedziec godzinami na forum lognij na swojego wspanialego chara i moze zacznij expic a nie srasz w Pz ?? Pzdr trolu !! Loyal for Bogatynia !! 
|
Wybacz, ale złamie regulamin, trolem to raczej jesteś Ty, a teraz Cię "Nakarmie"
Jak byś zauważył, nie Expie już od ponad... 3 miesięcy, czyli 2 miesiące zanim byłem hunted...
A jak expie to dobijam LV innymi postaciami którymi musze odrobić lv jeszcze z czasów jak chciałem zabić Pollbulla ;p Do dziś pamiętam jak z 39 zjechałem na 35... No ale to stare czasy i się z nich smieje

A Pollbullowi już dawno wybaczyłem jest luz
Kolejnym powodem czemu nie expie jest to, że mam wiele innych ciekawszych zajęć do roboty ( wyjść gdzies z kumplami, pojechać do znajomych, pograć w HoM&M3 / HoM&M5 ze znajomymi, wyjść do teatru i wiele innych), więc pilnuj lepiej swojej dupy.